„Sunt gay…“ Ce actor fermecător face această declaraţie?

18 martie, 2015
429 james franco 0146 03 cmyk 699x466 png

Este vorba despre unul dintre cele mai mari nume ale generaţiei tinere de actori, iar mărturisirea este pe jumătate adevărată. Deşi, din partea acestui star de 36 de ani, nu ne mai miră nimic având în vedere postările lui provocatoare de pe Facebook

Este vorba despre unul dintre cele mai mari nume ale generaţiei tinere de actori, iar mărturisirea este pe jumătate adevărată. Deşi, din partea acestui star de 36 de ani, nu ne mai miră nimic având în vedere postările lui provocatoare de pe Facebook, în compania comicului Seth Rogen, cu atât mai mult adevărul despre orientarea lui sexuală.

Într-un interviu realizat chiar de el cu… el, pentru ediţia de martie a revistei Four Two Nine, James Franco, căci despre acesta este vorba, a pus întrebarea care stă de atâta timp pe buzele tuturor. Iar pentru acest interviu cu el însuşi, James a intrat în pielea lui Straight James, reporterul, dar şi a lui Gay James, respondentul.

Aşadar, prima întrebare pe care a pus-o Straight James a fost următoarea: „Are you f****** gay or what?“. În română, eliminând termenul licenţios pentru simplu fapt că n-avem cum să-l traducem cât mai fidel, James s-a întrebat dacă e homosexual.

Alter ego-ul lui gay a răspuns imediat: „Ei bine, îmi place să cred că sunt gay în profesia mea şi heterosexual în viaţa personală. Deşi aş putea să spun că sunt gay şi-n viaţa de zi cu zi, dar nu şi când vine vorba despre relaţii sexuale, ceea ce mă face tot heterosexual. Deci totul depinde de felul în care defineşti termenul gay. Dacă te limitezi la persoana cu care faci sex, atunci bănuiesc că sunt hetero“.

James s-a legat de faptul că mulţi consideră gay şi felul în care se poartă un bărbat, fără să se limiteze doar la orientarea lui sexuală.

„Marinarii f***au bărbaţi tot timpul, dar, atât timp cât se comportau într-o manieră masculină, nu erau consideraţi homosexuali“.

Un interviu delicios, trebuie se recunoaştem, de citit aici

image

Foto: Four Two Nine, Facebook

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.Recente pe Ok! Magazine

Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg