Sunt împreună, dar pentru cât timp? Iată cine face terapie de cuplu la Hollywood!

19 februarie, 2018
FotoJet (4) jpeg

Au probleme în căsnicie? Sau poate că nu vor să ajungă vreodată să întâmpine probleme care să le pună sub semnul întrebării mariajul şi de aceea au apelat deja la ajutor specializat. Cine sunt soţii VIP care frecventează psihologul?

Will Smith & Jada Pinkett-Smith

image

Sunt căsătoriţi de 20 de ani şi au amândoi convingerea că mariajul lor n-ar fi supravieţuit până acum dacă nu făceau terapie împreună. “Odată ce începi să mergi la psiholog, adevărul iese la iveală”, a declarat actorul care a mai recunoscut şi că, tocmai din cauza vizitelor la psiholog, căsnicia lor a trecut printr-o perioadă destul de întunecată.

image

“Ajungi să te uiţi unul la altul şi să te întrebi cum de ar mai putea fi posibil să ne iubim acum, când adevărul a ieşit la suprafaţă”, adaugă acesta. Însă, iată că lucrurile nu sunt aşa de îngrijorătoare, pentru că cei doi soţi rezită bine-mersi şi-n ziua de azi împreună şi nu dau semne că s-ar îndrepta spre divorţ. A, şi încă un lucru care trebuie să fi ajutat mariajului lor – ambii actori fac şi terapie individuală, nu numai de cuplu.

Pink & Carey Hart

Cu fetiţa lor, Willow

În 2008, părea că totul e terminat între ei. Se despărţiseră şi chiar depuseseră actele de divorţ. Ce i-a făcut să se răzgândească? Psihologul sau mai de grabă terapia de cuplu făcută în cabinetul acestuia. Cei doi soţi şi-au propus să încerce terapia de cuplu în cel mai critic moment pentru mariajul lor. Şi bine au făcut!

image

“Ne certăm mult mai frumos acum. Nu ţipăm în faţa copiilor. Ne contrazicem, dar nu ţipăm. Suntem un cuplu care face terapie şi am fost de acord cu asta ca să reuşim să rezistăm împreună”, declară cântăreaţa. Pink a ţinut să adauge că au învăţat atât ea, cât şi soţul ei să muncească cu drag şi spor pentru căsnicia lor. Şi cu rezultate, nu aşa! Familia chiar s-a extins după ce au început terapia în doi, micuţul Jameson Moon venind pe lume pe 26 decembrie 2016.

Tori Spelling & Dean McDermott

image

Ei, da, ei chiar aveau nevoie de un miracol ca să-şi salveze mariajul! După infidelitatea lui din 2013, urmată de un scandal-monstru, în văzul lumii, în reality show-ul True Tori, din 2014, nimic nu mai părea că-i poate ţine împreună pe părinţii a cinci copii. Însă ne-au demonstrat că totul e posibil – până şi iertarea greşelilor partenerului şi restartarea relaţiei.

image

Cum au reuşit mai exact asta? Psihologul pe care au început să-l frecventeze atunci, când situaţia părea fără scăpare, le-a propus să îşi scrie unul altuia scrisori, în care să îşi facă cunoscute sentimentele. Auci!

Kristen Bell & Dax Shepard

image

Părinţii lui Lincoln şi ai fetiţei Delta sunt căsătoriţi încă din 2013 şi cam tot de atunci fac şi terapie de cuplu. “Avem un mariaj foarte sănătos şi asta se datorează numai şedinţelor de la psiholog. Facem terapie de fiecare dată când avem nevoie”, recunoaşte actriţa, iar soţul ei îi împărtăşeşte opiniile întrutotul: “În relaţia mea anterioară, am mers la psiholog abia spre finalul idilei şi n-a fost deloc bine asta, pentru că a fost prea târziu, trebuie începută terapia devreme!”

image


Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg