Sunt slabe şi sexy cu toate că mănâncă tot ce-şi doresc!

14 iunie, 2018
FotoJet jpeg

Felul în care arată contează şi pentru aceste vedete, însă nu atât de mult încât să nu se atingă de preparatele lor preferate. Şi dacă aţi afla ce "nenorociri" consumă aceste dive care, culmea!, n-au nicio problemă cu greutatea corporală! 

Chrissy Teigen

image

O ştie întregul mapamond că adoră mâncarea şi că nu ţine regimuri stricte care să-i limiteze accesul la ceea ce-i place ei mai mult să mănânce. Pe paginile ei de social media o vedem adesea înfulecând burgeri, felii copioase de tort şi sosuri pe care le credeam pe lista neagră a alimentelor care sunt un pericol imens pentru orice siluetă. Şi totuşi...

image

Cartofi prăjiţi, pâine, tocăniţe şi paste? Cum e posibil ca un model atât de atrăgător ca soţia lui John Legend să mănânce aşa ceva? Chrissy ne explică chiar ea cum nu se poate abţine de la aceste bunătăţi, iar noi nu putem să nu ne întrebăm cum de e posibil atunci să-şi păstreze proporţiile sexy, care au consacrat-o în modeling?

image

Nu spune nimeni că frumoasa mămică a doi copii nu calcă niciodată pe la sală şi nici măcar nu insinuez că preparatele hipercalorice sunt prezente zi de zi în meniul divei. Însă nici despre o înfometare cruntă nu poate fi vorba în cazul lui Teigen, care nu-şi refuză - măcar ocazional - mâncărurile ei preferate.

image

Emma Stone

image

E om ca noi toţi şi iese şi ea în oraş, la restaurant, ca să ia masa la fel ca restul lumii. Şi, culmea!, comandă şi mâncare adevărată din meniu, nu numai salate şi apă plată cu lămâie. :) Mai mult de-atât, starul hollywoodian adoră să facă pateuri, brioşe şi tot felul de preparate care, în mod obişnuit, nu fac parte din dieta unei vedete din Cetatea Filmului.

image

Dar, cum gătitul o calmează, Emma îl practică de fiecare dată când timpul îi permite. Actriţa a suferit primul atac de panică din viaţa ei la 8 ani, după cum singură declară, şi de-atunci a încercat să găsească şi activităţi care îi fac plăcere pentru a-i aduce senzaţia de linişte şi relaxare. Aşa cum se întâmplă cu preparatul brioşelor. OK, am înţeles că Stone adoră să le facă ea singură, însă le şi mănâncă? Pentru că nu se vede aşa ceva pe talia ei ca de viespe...

Taylor Swift

image

Ştiu că n-o să mă credeţi, dar vă spun sincer că i se spune Regina prăjiturelelor. Da, da, filiforma de Taylor adoră şi ea să prepare fursecuri, pateuri, brioşe şi tot felul de alte nebunii de-astea şi, chipurile, să le şi mănânce. Cel puţin cu asta se laudă cântăreaţa şi compozitoarea pe pagina ei de Instagram, unde împărţăşeşte cu fanii ei tot felul de reţete delicioase şi postează fotografii cu rezultatul savuros al muncii ei în bucătărie.

Ca trasă prin inel!

Anna Kendrick

image

Aveţi dreptate, pare că mănâncă doar marţea şi joia, la cât de slabă este, însă ea ţine morţiş să ne contrazică. De fapt, se laudă în gura mare că este şi o mare consumatoare de fursecuri şi brioşe, ştiţi voi, de-alea de care n-avem voie să ne atingem dacă ţinem chiar şi măcar puţin la silueta noastră.

image

"Pregătitul, la cuptor, a tot felul de bunătăţi mi se pare o activitate pe care mi-aş dori să o fac zi de zi. Eu sunt puţin mai exagerată cu ordinea şi disciplina prin casă, iar gătitul, în general, nu mi se pare destul de precis şi de provocator pentru mine, cum e prepararea de pateuri la cuptor. Asta îmi relaxează mintea şi îmi dă o senzaţie tare plăcută!", a declarat actriţa.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg