Sunt un dezastru în pat. Ele au cea mai proastă reputaţie sexuală

27 august, 2017
katy perry, angelina Jolie, sharapova jpeg

Frumuseţea, farmecul şi talentul nu au nimic de-a face cu chimia dintre două persoane, sau atracţia sexuală, iar asta o dovedesc chiar ele, vedetele cu o reputaţie proastă la pat. Deşi era mai uşor de crezut că este vorba de bărbaţi, ei bine, vă vom dezvălui câteva secrete bine ascunse din intimitatea celor mai cunoscute femei din lume!

Paris Hilton

image

Zvonurile că lui Paris îi cam plăcea băutura, venite din gura unui fost iubit, Nick Carter, nu au impresionat la acea vreme. Carter a mers atât de departe încât spus despre moştenitoarea imperiului Hilton lucruri destul de piperate: "Consuma droguri şi băuturi alcoolice pentru a prinde încredere în ea şi, de multe ori, era prea inconştientă pentru a face ceva". Declaraţiile sale nu au fost deloc flatante pentru faimoasa blondă, însă este amuzant că Paris a fost acuzată de asemenea grozăvii, mai ales după sex-tapeul care a apărut pe internet în 2004 şi care o avea ca protagonistă pe Hilton.

Taylor Swift

image

Cântăreaţa de 27 de ani pare o femeie puternică, nu una timidă între aşternuturi. Cu toate acestea, artista a fost numită pudică de către Harry Styles de la One Direction pentru că, spune el, îi era frică să facă gesturi cu tentă sexuală şi aştepta să fie pupată şi, cam atât. În aceste condiţii, se pare că Taylor este doar o bătaie de cap pentru bărbaţii care vor să o bage în pat şi, nu este ca şi cum nu ar vrea să fie asociată cu nimic sexual, căci apariţiile sale demonstrează contrariul. Cu toate acestea, a cumpărat toate domeniile online pornografice asociate cu numele ei şi îi este foarte incomod să fie văzută ca pe un sex-simbol.

Maria Sharapova

image

Tenismena este una dintre cele mai sexy femei din toate timpurile şi mulţi bărbaţi şi-ar dori să le fie iubită. Cu toate acestea, fostul ei, Adam Levine, se declara extrem de nemulţumit de performanţele ei în pat. În timpul meciurilor este extrem de zgomotoasă, însă în intimitate este total diferită: "Nu vă pot spune cât de dezamăgit am fost. Chiar am crezut, aşa cum gândesc foarte mulţi bărbaţi, că este genul care face zgomot în pat. În schimb, stătea acolo ca o broască moartă. Chiar se înfuria dacă începeam să gâfâi pentru că îi stricam concentrarea. Am fost atât de dezamăgit încât am luat antidepresive timp de o lună după această experienţă".  Solistul de la Maroon 5  a mărturisit că Sharapova nu scotea niciun sunet când făceau sex, iar acest lucru l-a făcut să pună capăt relaţiei.

Demi Moore

image

Deşi este neclar cât de performantă este actriţa în pat, nu a putut să-l ţină pe Ashton prea mult pe lângă ea, aşa că probabil n-a fost grozavă. Conform unei reviste de peste ocean, se pare că lui Demi Moore îi place să gândească actul ca pe un spectacol, să joace un rol. "Se transformă în profesoară, sau în tot felul de personaje sexy", însă entuziasmul partenerilor nu pare a fi pe măsură.

Angelina Jolie

image

Este considerată cea mai frumoasă femeie din lume, dar, conform fostului soţ, Billy Bob, nu este un spectacol în dormitor. Aceasta a comparat-o pe Angi cu o canapea atunci când face dragoste. Foarte deschisă cu privire la viaţa sa intimă în interviurile din anii trecuţi, este interesant să auzim şi părerea actriţei. În orice caz, fanteziile sale sexuale par să îi depăşească pe foştii iubiţi care au dezminţit că ar fi o zeiţă în pat. În 2007, într-un interviu Jolie povestea: "Am început să experimentez  cu iubitul de atunci şi nu am simţit destulă emoţie. Nu mai eram o fetiţă, iar într-un moment în care am vrut să mă simt mai aproape de el, am apucat un cuţit şi l-am tăiat. M-a tăiat şi el pe mine."

Britney Spears

image

Potivit unui fost iubit al cântăreţei, Marc Terenzi, Spears se dă inocentă. Cântăreţul s-a plâns că: "Jumătate din timp nu ştia nici măcar ce face. Britney nu avea experienţă în comparaţie cu majoritatea celorlalte femei. Ea are un corp uimitor şi cu siguranţă ştie cum să cucereasă un tip cu imagini şi clipuri video. Dar, când vine vorba de realitate, este o poveste diferită. Alte fete cu care am fost, sunt de zece ori mai femei decât ea ar putea fi vreodată."

Katy Perry

image

Ea l-a desemnat ca fiind o partidă dezamăgitoare, iar el i-a dat replica. Russell Brand, fostul soţ al lui Katy Perry, mărturisea că şi-ar fi imaginat că este în pat cu oricine altcineva în timp ce făceau dragoste, mai puţin cu soţia sa Katy, iar acestea pot fi catalogate ca fiind cuvinte de răzbunare venite din gura comicului, după divorţ. Katy nu a putut nici măcar să-i satisfacă apetitul sexual: "în ciuda încercărilor lui Katy de a menţine scânteia în viaţă în dormitor prin planificarea nopţilor romantice la hoteluri de lux, nu a fost niciodată suficient de bună." Fetisurile lui Russell erau, de asemenea, unele care o depăşeau.

Jennifer Aniston

image

Încă de când juca rolul lui Rachael Green în Friends, Jennifer a fost fantezia multor bărbaţi. Poate că este sexy în filme sau la evenimente, dar este plictisitoare în realitate. Despre Jen se spune că este destul de egoistă în pat şi chiar uneori foloseşte scuze pentru a nu face sex. "Ea doar stă acolo şi nu doreşte să facă nimic ... Inventează scuze pentru a sări peste această etapă şi nu ia iniţiativa", declara un bărbat, fost iubit al actriţei.

Foto: Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg