Super Bowl 2024: Usher și Alicia Keys au făcut spectacol în deja celebra pauză a finalei

12 februarie, 2024

În noaptea de duminică spre luni, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului, și anume Super Bowl, finala campionatului de fotbal american.

Alicia Keys și Usher, Getty jpg

Pentru orice artist, este o mare onoare să cânte în pauza de la Super Bowl. Este o ofertă de neratat, un moment de notorietate maxim. Aseară, a venit rândul lui Usher, care a avut un spectacol foarte complex și incitant, alături de invitata sa specială Alicia Keys.

Usher și Alicia Keys, Getty jpg

Usher a fost spectaculos astă-noapte, la Las Vegas. Îmbrăcat în alb, artistul a electrizat sala, atât singur, cât și alături de invitații săi speciali.

În timpul foarte așteptatului său spectacol din pauza de la Super Bowl 2024 de duminică, cântărețul R&B și-a surprins fanii aducând șase invitați speciali.

Prima care a urcat pe scena de pe stadionul Allegiant din Paradise, Nevada, a fost Alicia Keys, care i s-a alăturat lui Usher pentru a cânta în duetul din 2004 „My Boo”, iar înainte s-au îmbrățișat cu foc.

Au urmat momente memorabile cu Jermaine Dupri, Lil Jon și Ludacris.

La un moment dat, tensiunea a crescut după ce Usher a renunțat la un articol din ținuta Dolce & Gabbana, dezvăluindu-și mușchii: și-a dat jos maioul, a rămas la bustul gol.

Așadar, pauza Super Bowl 2024 a fost una R&B în acest an. Momentul artistic este foarte important și fiecare artist care este solicitat să performeze este îndelung flatat de ocazie.

„Trebuie să fie perfect”, a spus el într-un interviu pentru Vogue, menționând că momentul său live mult așteptat va include patinaj, coregrafie ”criminală”, costume schimbate și invitați speciali.

Marea finală dintre Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers s-a disputat în Nevada, pe Allegiant Stadium din Paradise, locul care a acaparat atenția întregii lumi.

Finala din acest an a campionatului de fotbal american s-a disputat între Kansas City Chiefs și San Francisco 49-ers și a fost câștigată de Chiefs. Aceasta a fost a patra apariție a echipei Kansas City Chiefs la Super Bowl în cinci ani și a doua victorie consecutivă în finală.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Cristina Bălan și Gabriel jpg
Erika Isac macarena
Machine Gun Kelly & Meghan Fox, Getty Images (1) jpg
Madonna, Profimedia 0848428893 jpg
Anna Wintour, Cara Delevingne și Lewis Hamilton, Profimedia jpg
FotoJetVioleta jpg
Clanul Vera, David jpg
FotoJetcupluri Bafta jpg
FotoJetBafta (2) jpg
Nicole Kidman GettyImages 1359116428 (2) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
FotoJetBrad jpg
Jennifer Lopez, Profimedia (3) jpg
Gisele Bündchen se iubește cu Joaquim Valente, Profimedia (1) jpg
FotoJetAlbu jpg
David Beckham și Victoria (4) jpg
Melania şi Donald Trump
Regina Rania, Joe Biden, GettyImages jpg