Super fotografii cu super Gal Gadot

4 mai, 2018
GG KOL STAGE   Copyright Janus van den Eijnden (58) jpeg

O cunoşti pentru rolurile sale de super-eroină din filme de acţiune, însă cu siguranţă nu ştiai că, şi în viaţa de zi cu zi, Gal Gadot se luptă cu provocările pentru a reuşi să împace viaţa de familie cu cariera, dar şi cu latura sa artistică. Şi, tocmai datorită spiritului său luptător, frumoasa actriţă a devenit imaginea noii serii Huawei P20.

Gal Gadot

Mai mult, Gal Ga­dot şi Huawei re­prezintă şi pro­movează valori similare. În pri­mul rând, îndrăz­neala de a crede şi de a lupta pentru reuşită, apoi ambiţia de a ajunge cât mai aproape de perfecţiune, şi, mai presus de toate, puterea de a crede şi de a-şi urmări visele.

Mamă a doi copii minunaţi, cu un stil de viaţă alert, Gal încearcă să păstreze echilibrul perfect dintre muncă şi casă, aşa că avea ne­voie de un „asistent“ pe care să se poate baza, dotat cu Inteligenţă Artificială, pe care l-a gă­sit în noua serie P20. „Tehnologia este lângă mine în fiecare mi­nut şi face parte din rutina mea zilnică. Pe de-o parte, o folosesc în călătoriile mele, pentru a surprinde amintiri frumoase şi, pe de altă parte, tehnologia îmi oferă acel senti­ment de încredere că voi putea să duc la bun sfârşit toate provocările pe care le întâmpin, mai ales acum, când, datorită duratei lungi de viaţă a bateriei şi a funcţiilor pentru încărca­re rapidă, am garanţia utilizării neîntrerupte a smartphone-ului meu“, mărturiseşte talenta­ta actriţă israeliană.

image

Ce îi place cel mai mult la telefon? Performanţele foto, cu siguranţă! Huawei a lucrat îndeaproape cu fotografi, dar şi cu specialişti Leica Camera AG pentru a putea dezvolta şi pentru a crea o nouă generaţie de telefoane inteligente, care permite utilizatori­lor să stăpânească uşor arta surprinderii foto­grafiei perfecte. „Fotografiez neîncetat lucrurile care mă in­spiră, ca să fiu cât mai aproape de eul meu ar­tistic, doar că, până acum, nu am realizat ce rol important joacă AI în viaţa mea. De când am început să folosesc Huawei P20 Pro, am înce­put să observ toate detaliile mărunte care fac diferenţa şi pentru care nu trebuie să îmi mai fac griji de acum încolo. De exemplu, selectarea celor mai bune fotografii pentru social media, alegerea unghiului şi a luminii potrivite“, spu­ne vedeta.

Huawei P20 Pro le oferă consumatorilor cea mai avansată experienţă de utilizare a unei camere, disponibilă într-un smartphone, datorită funcţiilor AI integrate – Inteligenţa Artificială „ştie ce trebuie făcut“ pentru a rea­liza fotografia perfectă. Datorită acestor teh­nologii, camera recunoaşte în mod automat subiecţii şi îşi poate ajusta setările în funcţie de aceştia, pentru a îmbunătăţi rezultatele. Mai mult, camera este capabilă şi să ghideze utilizatorul cu privire la detalii legate de com­poziţie şi de încadrare, oferindu-i informaţii preţioase, cunoştinţe pe care un profesionist le învaţă în mult mai mult timp.

Modelul P20 Pro este disponibil pe plan local în variantele de culoare Black, Twilight şi Midnight Blue, la un preţ recomandat de 3.900 lei.

În plus, display-ul FullView de la Huawei pune şi mai mult în valoare frumuseţea ima­ginilor, în timp ce bateria ultra-eficientă le permite utilizatorilor să rămână conectaţi şi să facă adevărate şedinţe foto timp de ore în­tregi.

 Acest articol este un advertorial şi conţine elemente publicitare.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg