Superbă cu puţin machiaj. Penelope Cruz (43) a strălucit la o Gală în Madrid

13 martie, 2018
Red Carpet   Union De Actores Awards 2018 jpeg

Îndrăgita Penelope Cruz este una dintre cele mai cunoscute femei din Cetatea Filmului, iar la cei 43 de ani ai săi este pur şi simplu mirifică. Actriţa de origine spaniolă a moştenit farmecul şi trăsăturile exotice de la părinţi, iar asta o demonstrează şi asemănarea izbitoare cu sora sa mai mică, Mónica (40), cele două fiind la fel de frumoase, chiar uşor de confundat.

image

Penelope a atras atenţia la gală de premiere în Spania, , într-o superbă rochie strălucitoare de la Balmain, dar şi cu o faţă fresh, cu foarte puţin machiaj. Cu mare încredere în ea, actriţa a apărut cu un look natural, cu părul coafat lejer şi cu faţa conturată discret, părând chiar mai tânără decât este. Şi-a accentuat sprâncenele şi a optat pentru puţin machiaj la ochi şi pentru un ruj strălucitor.  Şi ţinuta a fost una care i s-a potrivit de minune, Penelope optând pentru o rochie asimetrică, cu volane, un model care i-a pus bustul în valoare, dar şi picioarele fără imperfecţiuni.

image

A fost una dintre cele mai apreciate apariţii de pe covorul roşu de la Gala Premiilor Actorilor desfăşurată la Teatrul Circo Price din Madrid, Spania. Câştigătoare unui premiu Oscar, actriţa în vârstă de 43 de ani a venit însoţită de celebrul său soţ, fermecătorul Javier Bardem (49) , unul dintre cei mai cuceritori actori de la Hollywood.

image

Cei doi sunt căsătoriţi de 8 ani şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste departe de ochii curioşilor. Formează un cuplu discret şi chiar dacă apar împreună pe covorul roşu de la evenimente, nu doresc să-şi expună viaţa de familie, la fel se întâmplă şi cu cei doi copii ai lor care sunt feriţi de ochii curioşilor. Javier şi Penelope au împreună o fetiţă de 4 ani, Luna, şi un fiu de 7 ani, Leo.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg