Superbă cu puţin machiaj. Penelope Cruz (43) a strălucit la o Gală în Madrid

13 martie, 2018
Red Carpet   Union De Actores Awards 2018 jpeg

Îndrăgita Penelope Cruz este una dintre cele mai cunoscute femei din Cetatea Filmului, iar la cei 43 de ani ai săi este pur şi simplu mirifică. Actriţa de origine spaniolă a moştenit farmecul şi trăsăturile exotice de la părinţi, iar asta o demonstrează şi asemănarea izbitoare cu sora sa mai mică, Mónica (40), cele două fiind la fel de frumoase, chiar uşor de confundat.

image

Penelope a atras atenţia la gală de premiere în Spania, , într-o superbă rochie strălucitoare de la Balmain, dar şi cu o faţă fresh, cu foarte puţin machiaj. Cu mare încredere în ea, actriţa a apărut cu un look natural, cu părul coafat lejer şi cu faţa conturată discret, părând chiar mai tânără decât este. Şi-a accentuat sprâncenele şi a optat pentru puţin machiaj la ochi şi pentru un ruj strălucitor.  Şi ţinuta a fost una care i s-a potrivit de minune, Penelope optând pentru o rochie asimetrică, cu volane, un model care i-a pus bustul în valoare, dar şi picioarele fără imperfecţiuni.

image

A fost una dintre cele mai apreciate apariţii de pe covorul roşu de la Gala Premiilor Actorilor desfăşurată la Teatrul Circo Price din Madrid, Spania. Câştigătoare unui premiu Oscar, actriţa în vârstă de 43 de ani a venit însoţită de celebrul său soţ, fermecătorul Javier Bardem (49) , unul dintre cei mai cuceritori actori de la Hollywood.

image

Cei doi sunt căsătoriţi de 8 ani şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste departe de ochii curioşilor. Formează un cuplu discret şi chiar dacă apar împreună pe covorul roşu de la evenimente, nu doresc să-şi expună viaţa de familie, la fel se întâmplă şi cu cei doi copii ai lor care sunt feriţi de ochii curioşilor. Javier şi Penelope au împreună o fetiţă de 4 ani, Luna, şi un fiu de 7 ani, Leo.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg