Superbele fiice ale superstarurilor. Ele sunt moştenitoarele frumuseţii la Hollywood!

24 februarie, 2022
4 fotojet 35 jpg jpeg

“Fata noastră e model!”. Probabil că o mare satisfacţie a unor staruri care-au fost mari în trecut este să aibă urmaşi pe măsură. Noi am celebrat în aceste pagini tinerele cu nume celebre care-ncep să-şi eclipseze părinţii.

Showbizul abundă de copii cu nume celebre, care le-au călcat pe urme (atât de exact) faimoşilor lor părinţi. Kaia Gerber, de exemplu, a devenit un model aproape la fel de mare precum legendara ei mamă, Cindy Crawford, iar Lourdes Leon şochează la fel de mult ca celebra vedetă care i-a dat naştere, Madonna. Dar nu despre aceste nume la ordinea zilei în paginile publicaţiilor mondene vrem să vorbim în acest rânduri, ci despre unele mai puţin promovate, în ciuda pedigriului lor care se scrie cu F de la Faimă. Sunt fiice neverosimil de frumoase, ale unor mame sau taţi care au stabilit şabloanele frumuseţii la Hollywood, sau fiice care încearcă să profite de talentul care le curge prin vene, mulţumită părinţilor. Sunt şi fiice care nu şi-au găsit, încă, individualitatea şi care pozează, deocamdată, în imagini mini-me ale părinţilor celebri. Potenţial există de toate părţile, iar nouă ne face mare plăcere să vă prezentăm cele şapte “debutante” care promit să ia cu asalt showbiz-ul viitorului.

Stella Banderas (25)

6 profimedia 0655940064 jpg jpeg

Stella del Carmen Banderas n-avea cum să fie altfel decât fructul superb al unei poveşti de dragoste pasionale, atât cât a durat ea, dintre doi actori faimoşi: Antonio Banderas şi Melanie Griffith. Au trecut anii, cei doi actori sunt divorţaţi deja de şapte ani, iar noi ne-am pomenit cu această superbă tânără de 25 de ani care se prezintă, deja, ca o femeie seducătoare. Poate chiar mai seducătoare decât a fost, vreodată, mama ei. Stella Banderas este, până la urmă, un amalgam de culturi, o tânără născută într-o familie care a dat trei generaţii de actori şi care, deşi crescută la Hollywood, este foarte ataşată de rădăcinile şi tradiţiile spanioleşti.

Am redescoperit-o mai şic ca niciodată la începutul acestui an, când Stella şi-a făcut apariţia la Săptămâna Modei de la Paris, acolo unde a fost invitată la show-ul Dior Haute Couture Spring/Summer 2022. În costumul ei business, cu sacou şi fustă mini roşie, domnişoara Banderas ne-a adus aminte de look-ul mamei sale, Melanie Griffith, în celebrul film Working Girl din anul 1988. Stella încearcă şi ea să-şi facă de lucru prin industria modei şi a frumuseţii, lansând un parfum unisex şi pozând, în rest, pentru diferite publicaţii glossy. Că a venit vorba despre mama sa, unii ar fi tentaţi să creadă că relaţia dintre cele două nu este cea mai cordială, având în vedere că Stella vrea să renunţe la numele de familie al acesteia, Griffith. În septembrie anul trecut, Stella a înaintat o serie de acte oficiale prin care a cerut să poată renunţa la acest al doilea nume de familie, în prezent numele ei fiind Stella del Carmen Banderas Griffith. Stella a declarat că-şi doreşte, pur şi simplu, scurtatea numelui şi nimic mai mult, aşa că n-avem nici un motiv să credem c-ar exista tensiuni reale între ea şi Melanie.

Ce-i drept, cele mai recente fotografii de familie ne-o arată pe Stella alături de faimosul ei tată, în timp ce Melanie pozează mai des alături de fiica mai mare, Dakota Johnson, însă nu vrem să tragem concluzii pripite. Până la urmă prenumele Stella se asortează mai frumos şi exotic cu numele tatălui ei, Banderas.

Deva Cassel (17)

3 profimedia 0589216462 jpg jpeg

Aveaţi impresia că mama ei, Monica Bellucci, este o făptură nepământean de frumoasă? Tindem să credem că Deva va fi acea Malena a noii generiaţii. Frumoasă ca o păpuşă, fata cea mare a Monicăi şi a actorului francez Vincent Cassel (căsătorit acum cu o femeie care i-ar putea fi fiică!) este, deja, o răsfăţată a podiumurilor de modă şi a campaniilor publicitare.

Noua regină a casei de modă Dolce & Gabbana a luat ce-i mai bun şi mai frumos de la seducătorii ei părinţi şi s-a metamorfozat în această adolescentă cu părul negru pădure, ochi migdalaţi şi buze pline. Imaginea în oglindă a unei mame care a însemnat, în anii ‘80 şi ‘90, visul umed al unei generaţii întregi de bărbaţi, Deva începe să-şi găsească loc pe din ce în ce mai multe coperte de reviste cu ştaif, precum “Biblia” Vogue. Născută la Roma şi vorbind mai ales în limba italiană (deşi tatăl ei este francez), Deva a pătruns în lumea modei încă de la vârsta de 13 ani şi are ambiţia de a face trecerea la actorie, aşa cum s-a întâmplat şi cu mama ei.

“Aşa este ea, vrea să fie liberă. Zboară pe cont propriu încă de când avea 13 ani şi vorbeşte cinci limbi străine. Aţi văzut cum arată? Nu-i este teamă de nimic”, a declarat Monica în interviul care a însoţit o şedinţă foto cu ea şi Deva, în revista Vogue Italia. Şi când te gândeşti că din urmă vine tare şi cu forţe proaspete mezina familiei, Léonie Cassel, de 11 ani!

Madelaine West Duchovny (22)

9 profimedia 0307034217 jpg jpeg

Înainte de a divorţa, părinţii ei au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Este vorba despre actorii Téa Leoni şi David Duchovny, care au fost căsătoriţi între anii 1997 şi 2014 şi au doi copii împreună, pe Madelaine West Duchovny, superba blondă pe care-o supunem atenţiei în aceste rânduri, şi pe Kyd Miller Duchovny, de 19 ani.

Prima lor născută, cea mai vizibilă dintre cei doi copii, care se recomandă, simplu, cu numele de West Duchovny, a moştenit nu doar cele mai bune gene de la părinţii ei, cât şi ceva din boemia şi talentul actoricesc al acestora, tânăra având, deja, câteva roluri la activ. E drept că tăticul i-a înlesnit lui West drumul în lumea filmului, după ce fata a debutat chiar într-un episod din revival-ul celebrului serial “Dosarele X”, pe când avea 19 ani. A fost de-ajuns pentru ca blonda cu corp de manechin să primească din ce în ce mai multe roluri mai mari sau mai mici. Important este că West se ţine de treabă şi o face mai degrabă în anonimat.

Frumoasa West este destul de activă pe Instagram, unde are, deocamdată, doar 18.000 de urmăritori, însă suntem siguri că numărul acestora va creşte pe măsură ce actriţa va deveni mai cunoscută. Până una, alta, contul ei este interesant de urmărit pentru a descoperi fotografii inedite de familie atât cu tatăl David, cât şi cu mama Téa, cu care West are o relaţie deopotrivă de apropiată.

Leni Klum (17)

10 gettyimages 1331662646 jpg jpeg

Oficial, se recomandă Helene Boshoven Samuel. În lumea mondenă, o ştim mai simplu drept Leni Klum, copia în miniatură a celebrei ei mame, Heidi Klum. Rod al iubirii dintre superba nemţoaică şi boss-ul Formula 1 Flavio Briatore, micuţa blondă are, pe hârtie, un tată adoptiv: pe Seal. Fostul soţ al lui Heidi este, de altfel, şi tatăl (biologic de data aceasta) al fraţilor mai mici ai lui Leni: Lou, Johan şi Henry.

Iar acum că am stabilit legăturile de familie, să-nţelegem ce vrea de la viaţă miniona blondină. În general, să participe la evenimente glam alături de faimoşii ei părinţi, să pozeze prin reviste alături de mama ei (sau singură dacă se poate) şi să obţină vreun contract baban în modelling. Check, check, check! Ce-i drept, atu-urile fizice sunt la vedere, deşi lui Leni îi lipsesc ceva centimetri pentru a se putea numi supermodel, precum mama ei. Însă casele de modă care se îngrămădesc s-o aibă pe podium, la prezentări, n-au o problemă cu acest aspect.

Celebra ei mamă, Heidi, a sfătuit-o pe Leni să nu se grăbească să aleagă acest drum şi să cântărească bine ce vrea să facă-n viaţă. Cât despre tatăl Seal, artistul birtanic nu este deloc fan al domeniului pe care a intrat fiica lui adoptivă: “Este un drum nesigur pe care să-l urmezi”.

Ava Elizabeth Phillippe (22)

13 profimedia 0487565029 jpg jpeg

Este prima născută a actorilor Reese Witherspoon şi Ryan Phillippe, care-au alcătuit, la început de ani 2000, un power-cuplu la Hollywood. Din mariajul lor au rămas doi copii frumoşi, Ava, în special, reuşind să-şi facă un nume al ei în lumea tinerelor speranţe cu gene faimoase. Această sosie a celebrei Reese Witherspoon e frumoasă de pică, lucru de necontestat.

Dar Ava nu este doar un chip frumos, ci şi o tănâră cu convingeri de nestrămutat, cum ar fi faptul că este atrasă de oameni, fără de gen şi sex. Ei bine, fiica lui Reese a făcut valuri în social media după ce un fan a întrebat-o, pe Instagram, dacă este atrasă de băieţi sau de femei. “Sunt atrasă de oameni, sexul nu contează”, a răspuns Ava cât se poate de corect politic şi-n ton cu vremurile. Suntem curioşi ce-are de spus iubitul tinerei, pe numele lui Owen Mahoney, despre aceste consideraţii lipsite de... gen ale prietenei lui.

Dar internauţii au ceva de adăugat şi despre Owen, colegul ei de la Universitatea din California: tânărul seamănă foarte mult cu faimosul tată al Avei, Ryan Phillippe. Cel puţin curios...

Maya Hawke (23)

15 profimedia 0556427467 jpg jpeg

Nu vrem să lezăm pe nimeni când zicem că tânăra din imagine este cea mai talentată din grupul de fete cu nume de familie faimos din aceste pagini. Cum a venit ea pe lume? Din iubirea cea mare a frumoşilor actori Uma Thurman şi Ethan Hawke, căsătoriţi între 1998 şi 2005. Ce-i drept, când te uiţi la Maya vezi mai puţin din Ethan şi mai mult din Uma, aşa cum era vedeta în tinereţe.

Probabil să asta au văzut şi numeroşii regizori care se bat, deja, pe tânăra speranţă a filmului, una care se laudă cu ceva roluri importante în palmares. Fost manechin, la fel ca mama Uma, Maya a debutat în film c-un rol greu, în adaptarea pentru BBC a peliculei „Little Women”, apoi a continuat în distribuţia serialului-fenomen “Stranger Things”. Şi viitorul sună din ce în ce mai bine pentru tânăra înaltă, suplă şi c-un decolteu demenţial. “Părinţii mei n-au vrut să mă târască după ei pe covorul roşu sau să mă pună să joc roluri mici în filmele lor”, spune fata despre drumul ei în film, pe care-a hotărât să-l parcurgă mai mult singură.

Sprijin din partea Umei şi-a lui Ethan a existat, nu neagă nimeni asta, însă Maya spune c-asta s-a întâmplat numai după ce le-a demonstrat că poate să calce pe urmele lor. A, şi merită menţionat că-n timpul pandemiei, talentata Maya şi-a ocupat timpul c-o altă pasiune artistică: muzica. Talent există şi-acolo...

Foto: profimedia, getty images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg