Superbissimă la Oscar! Mădălina Ghenea a făcut senzație la petrecerea lui Elton John

13 martie, 2024

Românca noastră a fost o prezență glam la petrecerea anuală de vizionare a premiilor Oscar, organizată de Elton John în beneficiul Fundației Elton John AIDS.

Una dintre cele mai senzuale apariții la afterparty-ul lui Elton John. FOTO: Getty Images
Una dintre cele mai senzuale apariții la afterparty-ul lui Elton John. FOTO: Getty Images

După emoțiile din sala de la Dolby Theatre, unde au fost decernate Oscarurile, cele mai strălucitoare trofee din industria cinematografică, vedetele s-au relaxat și au socializat la cele două mai petreceri tradiționale: cea oferită de Vanity Fair și cea organizată de Elton John în beneficiul Fundației Elton John AIDS. Iar surpriza cea mare a fost s-o vedem printre invitați și pe românca noastră, Mădălina Ghenea, model și actriță la rândul său.

Ea s-a alăturat unor celebrități precum Donatella Versace, Sharon Stone, Elizabeth Hurley, Zooey Deschanel, Patricia Arquette, Danny DeVito, Rhea Pearlman, Tim Allen, Alexis Bledel, Avril Lavigne sau Heidi Klum. Ba chiar, printre petrecăreții VIP s-a aflat și o altă româncă celebră, fosta campioană la gimnastică Nadia Comăneci, respectată și iubită de multe personalități din Statele Unite.

Mădălina Ghenea a strălucit, la propriu, într-o rochie superbă, cu trenă și spatele gol, dintr-un material nude ușor transparent, pe care erau aplicate sute de cristale. O rochie perfectă pentru a-și etala talia subțire și formele năucitoare a la Sophia Loren, pe care fotografii prezenți la eveniment le-au vânat cu aparatele lor de fotografiat. Accesorizarea a fost una minimală, cu cercei lungi și o pereche de sandale fine, cu barete subțiri, tot cu cristale aplicate.

Și, chiar dacă a anunțat recent, pe rețelele de socializare, că are nevoie de odihnă din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat, Mădălina Ghenea tocmai s-a implicat într-un nou proiect cinematografic, „The Lost Book of Creation”, ale cărui filmări vor debuta în Malta - un loc familiar pentru ea, după ce a filmat acolo și „Deep Fear” cu Ed Westwick. De data aceasta, ea va face echipă cu Bobby Lee și Eddie ‘The Beast Hall.

Mădălina Ghenea are în palmares un rol în „Youth”, în regia lui Paolo Sorrentino, cel al Doroteei Malatesta în serialul „Borgia”, al Paolinei în „Dom Hemingway”, al Sophiei Loren în „House o Gucci”, al Rosaliei Drago în „All You Ever Wished For” și încă unul în „Urma”, în regia lui Dorian Boguță, primul ei rol într-un film românesc.

FOTO: Instagram, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg