Supermodelul Irina Lăzăreanu, apariţie cool la Săptămâna Modei de la New York!

15 septembrie, 2015
Irina Lazareanu GettyImages 488201126 jpeg

Este una dintre mândriile ţării noastre, pentru că a ajuns în lumea glamuroasă a celebrităţilor şi a celor mai vestiţi designeri. Chiar şi Karl Lagerfeld (Chanel) a numit-o muza sa, iar Kate Moss îi este una din cele mai bune prietene. Vorbim de Irina Lăzăreanu, românca de 1,80 m înălţime şi 33 de ani care locuieşte în Montreal şi care a cunoscut faima la cel mai înalt nivel în lumea fashion.

image

Iar, cu ocazia evenimentelor din cadrul Săptămânii de Modă de la New York, Irina Lăzăreanu şi-a făcut apariţia în primul rând la prezentările ei favorite, în acelaşi mod elegant cu care şi-a obişnuit audienţa. O imagine sobră, aproape glacială, care totuşi nu are de-a face cu personalitatea ei sociabilă şi călduroasă. Supermodelul român a apărut într-o rochie neagră, lucioasă, cu material transparent în zona decolteului, fără multe detalii şi accesorii, mizând mai degrabă pe naturaleţe.

image

Însă asta nu înseamnă că, în celelalte zile ale Săptămânii Modei de la NY, Irina nu s-a distrat! La petrecerea de lansare a unei expoziţii Red Bull Studios, numită “Scenario in the Shade”, supermodelul de 33 de ani a socializat cu mari nume din lumea modei şi a muzicii şi s-a pozat în decorul urban.

image

Ea a purtat, de data aceasta, o ţinută contrastantă, cu un sacou alb şi o pălărie roşie, pozându-se cu fostul iubit al lui Kate Moss, Jefferson Hack – care e şi tatăl fetiţei celebrului supermodel.

image

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg