Supraponderali şi îmbătrâniţi prematur. Ce s-a întâmplat cu eroii din filmele de acţiune ale anilor ’90?

26 martie, 2018
FotoJet (10) jpeg

Ne-au ţinut în suspans cu situaţiile periculoase în care se aflau pe marele ecran, însă acum lucrurile sunt clare – singurele emoţii pe care ni le mai transmit aceşti actori sunt legate de starea sănătăţii lor şi de modul deloc estetic în care aleg să se prezinte în public. Of!

Steven Seagal

Atunci şi acum

În anii ’90, făcea filme de acţiune pe bandă rulantă. Însă avea acelaşi personaj de fiecare dată, acelaşi look de care lumea s-a săturat până la urmă. Ştia el arte marţiale mai bine ca oricine aproape – de la Aikido, Karate, Judo, Kendo, până la Shitō-ryū - , însă zilele lui de glorie au cam apus. E adevărat că a şi înaintat în vârstă între timp, dar parcă, la 65 de ani, putea să aibă mai mare grijă de forma sa fizică.

Nici măcar înfofolit nu-şi poate ascunde kilogramele în plus...

Russell Crowe

image

În anii ’90, a devenit cunoscut cu The Quick and the Dead şi L.A. Confidential, însă abia Gladiator, din 2000,  l-a propulsat printre superstarurile de la Hollywood. Unde sunt vremurile în care a furat-o pe Meg Ryan direct de la braţul soţului ei de-atunci, Dennis Quaid? Acum nu mai are şanse nici măcar să-şi ţină soţia lângă el, darămite să mai facă rost şi de vreo aventură picantă cu vreo jună hollywoodiană. Of! Russell este aproape obez şi n-arată deloc atrăgător. Greşesc cumva?

Captură DailyMail.co.uk

El gladiator? Într-o altă viaţă poate...

Brendan Fraser

Sigur e vorba despre acelaşi individ?!

Pe cât de sus în ierarhia vedetelor din cetatea Filmului se afla actorul acum vreo 20 de ani, pe atât de jos a ajuns acum. Doamne Dumnezeule, ce s-a întâmplat cu starul din The Mummy?? Pare că cântăreşte de două ori mai mult decât în tinereţile lui nu foarte îndepărtate şi are nişte activităţi deloc… sexy.

Kevin Costner

image

N-a fost el cel mai mare erou de film de acţiune care a existat vreodată, dar a apărut în destule pelicule cu bătăi şi urmăriri care să-i aducă faima şi averea. The Bodyguard, JFK, Dances with Wolves, Robin Hood: Prince of Thieves s-au numărat printre filmele care i-au definit cariera şi… forma fizică.

Nu s-a retras de la Hollywood, însă nu ştiu de ce producţiile cinematografice în care mai apare nu sunt la fel de răsunătoare ca cele sus amintite. Sau, pardon, ştiu. Nici trecerea anilor nu l-a ajutat din punct de vedere fizic. Ce să mai spun despre alegerea lui de a-şi camufla chipul deloc nereuşit în spatele unei bărbi mult prea mari?!

Arnold Schwarzenegger

Gata, s-au terminat zilele de glorie pentru Terminator!

Ei, da, el chiar a fost unul dintre cei mai mari actori de filme de acţiune din lume. Cine nu îşi aduce aminte de Total Recall sau Terminator?! Sau chiar şi de True Lies, Last Action Hero şi Collateral Damage. Dar, din păcate pentru fanii săi, a dispărut de la Hollywood pentru o vreme, pentru a intra în politică. Dar s-a lăsat şi de asemenea preocupări destul de repede şi s-a întors pe platourile de filmare. Fără mare succes însă. Poate excesul de botox să fi fost de vină… hm, zic şi eu.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate