Supravieţuitorii! Artiştii care au învins cancerul după o luptă chinuitoare!

31 iulie, 2017
kylie minogue jpeg

Erau faimoşi, fericiţi şi inspiraţi de ceea ce făceau. Cancerul, însă, i-a lovit atunci când nu se aşteptau şi i-a forţat să întrerupă activitatea pentru a experimenta ceea ce poate fi numit ”cea mai neagră perioadă a vieţii lor”. Totuşi, au răzbit şi se numără printre norocoşii care au învins cumplita boală. Haideţi să vedem despre cine e vorba!

Kylie Minogue

image

Artista se află în plină ascensiune profesională când a aflat cumplitul diagnostic: cancer la sân. Pe atunci avea doar 37 de ani, aşadar, o viaţă întreagă în faţă. Acum, la mai bine de zece ani de când a învins cancerul, Kylie spune că a reuşit să facă faţă acestei boli punându-se mai presus de orice, ceea ce nu făcuse până atunci. ”Cineva mi-a spus pe atunci că e timpul să fiu egoistă, şi să mă preţuiesc mai mult ca oricând” .

Sheryl Crow

image

Vorbind despre cancerul la sân, celebra cântăreaţă a declarat că experienţa aceasta i-a schimbat viaţa. ”Fără dubii, faptul că am aflat că am cancer la sân, acum şapte ani şi jumătate, mi-a schimbat viaţa. M-a forţat să mă uit foarte bine la persoana care eram pe atunci şi la oamenii pe care îi am în jur. Eu, pentru mine, eram ultima persoană de care am grijă, nu spuneam ”nu” nimănui”, declara ea pentru ”The Mirror”, în 2014.

Rod Stewart

image

Celebrul cântăreţ şi compozitor britanic a trecut şi el printr-o suferinţă asemănătoare. Pe când scria istorie şi devenea unul dintre cei mai buni artişti din toate timpurile, vânzând peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume, Rod Stewart afla că are cancer tiroidian. Artistul a trecut pritr-o intervenţie chirurgicală, care s-a dovedit copleşitoare, dar şi salvatoare în acelaşi timp. ”Eu sunt unul dintre norocoşi. Primul lucru pe care ţi-l spui este ”de ce”, următorul este „ce pot să fac”, a declarat el despre stările emoţionale prin care a trecut la aflarea diagnosticului. Rod are în prezent o fundaţie, numită ”City of Hope”, care îşi propune să caute leacul pentru toate tipurile de cancer.

Nanci Griffith (64 de ani)

image

Este un star al muzicii country-folk, câştigătoare a unui Premiu Grammy (1994) pentru albumul ”Other Voices, Other Rooms”. În anii `90, Nanci a fost diagnosticată cu cancer la sân, dar şi tiroidian. Din fericire, a ieşit învingătoare din lupta cu cancerul şi astăzi bucură şi pe alţii cu muzica sa.

Olivia Newton-John

image

Starul din ”Grease” şi „Xanadu” era o senzaţie a muzicii pop în anii `80. În 1992, Olivia a primit cea mai tristă veste din viaţa sa: a ieşit pozitivă la testul cancerului la sân. Din fericire, a luptat din răsputeri şi a răzbit. Ulterior, în amintirea suferinţei sale, dar şi din dorinţa de a-i ajuta pe alţi suferinzi, Olivia a înfiinţat ”Olivia Newton-John Cancer and Wellness Centr”, în Australia.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}