Suri Cruise & Shiloh Jolie-Pitt: Prinţesa şi Băieţoasa

2 octombrie, 2015
colaj jpeg

Ar fi putut fi cele mai bune prietene. Două fetiţe născute la câteva săptămâni distanţă, în două dintre cele mai faimoase şi bogate familii de la Hollywood…

image

Şi două copile de nouă ani care duc o viaţă privilegiată. Dar, cu toate acestea, vorbim de două firi cum nu se poate mai diferite. Suntem siguri că, dacă am putea arunca o privire în dulăpioarele celor două fetiţe de vedete, am fi şocaţi de diferenţa dintre rochiile cu dantelă şi pantofiorii cu fundiţe ai lui Suri şi hanoracele şi tenişii băieţeşti ai lui Shiloh. Ba mai mult, chiar dacă Suri şi Shiloh sunt copii VIP, zilele lor din spatele uşilor închise ale reşedinţelor somptuoase sunt cât se poate de diferite. Shiloh, primul copil biologic al Angelinei Jolie şi-al lui Brad Pitt, împarte atenţia celor doi actori cu alţi cinci fraţi, pe când Suri, singurul copil al lui Tom Cruise şi-al lui Katie Holmes, este lumina ochilor părinţilor ei. În plus, Angie şi Brad n-ar putea să bage mâna-n foc cu privire la genul copilului lor, cel pe care îl simte şi nu cu care a fost înzestrat de Mama Natură.

Conform unor surse citate de Radar Online, pă­rinţii lui Shiloh au ajuns să consulte un expert în transsexualism pentru a-i ajuta în legătură cu incer­titudinea sexuală a copilului lor. Am putea spune că este o măsură puţin cam tardivă, după ce, în primii ani de viaţă, cei doi (gurile rele spun că, mai degrabă, Angelina) au insistat să-şi îmbrace fetiţa ca pe un bă­ieţel. Brad şi Angie, care au mărturisit, odată, că fiica lor le-a cerut să fie strigată pe numele John, vor să afle dacă Shiloh este doar mai băieţoasă din fire sau chiar simte că aparţine sexului opus.

Revenind la cele două moştenitoare răsfăţate de la Hollywood, vă propunem să le punem faţă în faţă şi să aflăm ce au în comun şi, mai ales, ce le diferenţiază!

 Personalitate

Umblă vorba prin târg că Suri ar fi un copil încăpăţânat, deosebit de alintat şi cu toane, cu atât mai mult cu cât vorbim despre o fetiţă singură la părinţi. „Tom nu o disciplinează deloc. Katie este cea care trebuie să facă asta, iar faptul că doar unul dintre părinţi este mai sever nu dă rezultate“, mărturiseşte o sursă apropiată familiei lui Suri. Vorba vine sever, căci nici Katie nu obişnuieşte să-i spună „Nu“ fiicei sale, nici atunci când aceasta îşi doreşte un căţeluş cu zgardă roz cu sclipici şi pantofi câineşti…

image

Shiloh, pe de altă parte, nu cere cadouri roz şi pufoase, poate doar mingi de fotbal sau plăci de skateboard. Jon Voight, bunicul din partea mamei, o descrie pe simpatica blondină ca fiind un copil foarte amuzant şi împrăştiat, unul dintre cei mai jucăuşi pe care i-a văzut în viaţa lui. Un adevărat entertainer în miniatură, ce mai!

 Şcoală

image

Cât a trăit în New York,

a urmat cursurile unei şcoli private internaţionale, Avenues, cu o taxă anuală de 40.000 de dolari, însă, mai nou, fetiţa a fost înscrisă de mama sa la una dintre numeroasele şcoli de elită din Calabasas, Los Angeles.

Părinţii lui Shiloh nu sunt adepţii învăţământului instituţionalizat, iar Shiloh şi fraţii ei, deşi sunt înscrişi într-un sistem educaţional denumit Le Lycée Français, au profesori privaţi, care le predau orele acasă. Angelina, în special, nu este adepta mersului la şcoală. „În loc să se ţină de prostii în sala de clasă, prefer să meargă la un muzeu, să înveţe să cânte la chitară sau să citească o carte care le place“, spune actriţa.

 Hobby-uri

Ca o adevărată prinţesă, lui

îi place să cânte şi să danseze. Aşa că Tom şi Katie n-au stat mult pe gânduri şi-au înscris-o pe micuţa lor la lecţii de balet şi de gimnastică. Mai recent, fetiţa de nouă ani a fost zărită alergând pe stadion, aşa că, cine ştie, poate că moştenitoarea lui Cruise a descoperit farmecul atletismului…

Un băieţel în trup de fetiţă,

ştie una şi bună: îi place să joace fotbal. Dar, vă vine să credeţi sau nu, cu ceva timp în urmă, blondina a mers împreună cu surioara Zahara la balet, acolo unde a insistat să poarte… adidaşi, în loc de poante.

foto: guliver/splash news, heptaRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate