Suri Cruise versus Shiloh Pitt – Răsfăţatele Hollywoodului

20 septembrie, 2019
3 befunky collage jpg jpeg

Deşi trăiesc în aceeaşi lume a celor celebri şi bogaţi, sunt cum nu se poate mai diferite, atât la caracter, cât şi ca preocupări ori aspiraţii.

Sunt născute la câteva săptămâni distanţă una de alta şi sunt fiicele unor actori faimoşi şi bogaţi: Suri este unicul copil al lui Katie Holmes (40) cu Tom Cruise (56), iar Shiloh este fructul iubirii dintre Angelina Jolie (44) şi Brad Pitt (55). Crescute în lumina reflectoarelor şi expuse constant ochiului critic al presei, aceste două fetiţe de 13 ani au evoluat diferit, cu toate că se învârt în aceeaşi lume şi au aceleaşi oportunităţi. Comună le este şi dificultatea de-a trece peste divorţul părinţilor, precum şi rebeliunea specifică acelor copii rămaşi în grija unui singur părinte.În rest, arată, se comportă şi-şi doresc lucruri complet diferite.

1 profimedia 0422309568 jpg jpeg

Fashionista Încă de la 4 ani, Suri îşi dezvolta latura feminină, având o întreagă colecţie de pantofi cu toc, poşete, rochiţe de brand, dar şi propria trusă de farduri şi cosmetice. Presa nota că, la acea vreme, garderoba ei depăşea valoarea de 2 milioane de euro! O cochetărie precoce încurajată de mama sa, Katie, care vedea în asta un refugiu la îndemână pentru o fetiţă mutată brusc din casa în care s-a născut şi care trebuia să se adapteze unei vieţi complet noi, din care figura tatălui lipsea cu desăvârşire. De altfel, de la divorţul părinţilor săi din 2012, relaţia celei mici cu Tom s-a deteriorat complet, ultima fotografie pe care o au împreună fiind făcută în vara lui 2013. Şi, având în vedere puternica influenţă a bisericii scientologice asupra vieţii lui Cruise, reluarea legăturii lor pare de-a dreptul o misiune imposibilă. Katie a încercat să compenseze absenţa lui oferindu-i fiicei lor un univers demn de o prinţesă. Unul în care sesiunile de shopping şi mesele în restaurante exclusiviste fac parte din răsfăţul săptămânal.

E-adevărat, juxtapuse cu dese vizite la bunicii materni din Toledo, Ohio, unde Suri redevine un copil obişnuit, iar familia lui Katie îi oferă o porţie de normalitate necesară. Practic, un mix de recompense şi obligaţii cu care mama ei jonglează pentru a-i crea un mediu echilibrat. De pildă, dacă de aniversarea ei, fetiţa a avut parte de două petreceri, una acasă în New York, şi alta la Paris, cu caviar şi mojito non-alcoolic servite în rooftop clubul Les Ombres, cu vedere la Turnul Eiffel, după aceea şi-a însoţit mama în Grecia, într-o misiune umanitară, unde a văzut cu ochii ei taberele de refugiaţi sirieni. Asta n-o împiedică să aibă, uneori, aere de copil răsfăţat şi să-şi supere mama cu privire la timpul pierdut cu telefonul mobil sau ora înaintată de culcare. Întrebările referitoare la Tom revin, însă, obsesiv, când fetiţa rămâne singură acasă doar cu bona şi personalul casei, în timp ce Katie se află la filmări – căci tot acest trai de prinţesă n-ar fi posibil fără eforturile depuse de mama sa. Potrivit publicaţiei Life&Style, Suri i-a transmis tatălui său că ar vrea să-l vadă, însă n-a primit încă un răspuns.  

5 profimedia 0462371424 jpg jpeg

Băieţoasa Shiloh nici că ar putea fi mai diferită de atât! Fetiţă doar cu numele, fiica Angelinei Jolie pare să nu fi moştenit nimic din latura senzuală şi extrem de feminină a mamei sale – care e, în definitiv, una dintre cele mai dorite femei de pe Planetă! Privind-o, avem în faţă imaginea unui Brad Pitt în miniatură. Cu părul ei blond, tuns băieţeşte şi purtat ştrengăreşte într-o parte, cu zâmbetul care lase la vedere aparatul dentar şi garderoba masculină, parcă special croită după outfiturile tatălui ei, Shiloh nu doar că-i seamănă leit celebrului său tată, dar se şi revendică din fragedă pruncie ca făcând parte din tabăra băieţilor familiei, alături de Maddox (17), Pax (15) şi Knox (10), şi insistă să i se spună John sau Peter. Şi poate n-ar fi o problemă că fetiţa iubeşte stilul sport şi nu iese din pantaloni, tricouri şi adidaşi ori că apare pe covorul roşu, alături de spectaculoasa ei mamă, în costum cu cămaşă şi chiar cu cravată. Dar, de-o vreme încoace, Shiloh a început s-o influenţeze şi pe sora sa mai mică, Vivienne (10), să-i copieze stilul. Doar Zahara (14), fetiţa etiopiană adoptată de Angelina, îşi păstrează aerul de domnişoară... Deşi e de aceeaşi vârstă cu Suri cea cochetă, fiica lui Jolie „e un spirit liber, cum era mama sa în copilărie, şi nu-i plac de niciun fel regulile“, aflăm de la apropiat al familiei care a făcut unele dezvăluiri pentru revista americană Life&Style. Şi da, şi ea are o mulţime de lucruri şi de pretenţii, dar niciuna legată de modă sau accesorii.

Căci Shiloh preferă să colecţioneze cărţi de aventuri şi jocuri video, pe care şi le cumpără singură de pe Amazon sau eBay cu propriul card, pe care părinţii i l-au alimentat cu suma de 80.000 de dolari. Totodată, pe lângă hobby-uri ca skateboardingul, fotbalul şi motociclismul, aceasta şi-a manifestat interesul pentru învăţarea limbii kmere şi preferinţa pentru mâncarea asiatică, chiar şi cea cu insecte. Adică toate acele lucruri pe care o fiţoasă de Hollywood nu le-ar face nicicând! Şi dacă mai vreţi o dovadă că fiica lui Brad Pitt e diferită cu 180 de grade de cea a lui Tom Cruise, aflaţi că are şi un simţ al umorului foarte dezvoltat, precum şi un râs contagios, spre deosebire de Suri cea gravă şi înţepată. Din păcate, însă, de la divorţul părinţilor săi din 2016, Shiloh a zâmbit mai rar, resimţind acut absenţa tatălui său. Şi cu cât mama s-a încăpăţânat s-o ţină departe de el, cu atât mai mult fetiţa i-a cerut mai îndârjit s-o ducă la el. Finalmente, adulţii au ajuns la un compromis, iar copila a fost trimisă la un psihoterapeut, pentru sprijin emoţional. Explicaţii foto: Cele mai mediatizate fetiţe de la Hollywood au, cu siguranţă, tot ce îşi doresc. Doar că Suri şi Shiloh vor lucruri total diferite.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu