Surorile din umbră ale starurilor

15 ianuarie, 2014
frati 0 jpeg

Nicole Richie se teme pentru viitorul surorii sale, Sofia, iar Brandy Cyrus încă stă în umbra surorii ei, Miley. Prin ce probleme trec aceste copile rămase în urma modelelor lor din familie, care au luat calea succesului

Nicole Richie se teme pentru viitorul surorii sale, Sofia, iar Brandy Cyrus încă stă în umbra surorii ei, Miley. Prin ce probleme trec aceste copile rămase în urma modelelor lor din familie, care au luat calea succesului de mici?

Sofia şi Nicole Richie

Întrebarea care o macină pe vedetă este: poate sora ei mică să evite pericolele succesului?

Sofia este hotărâtă să-şi facă loc în industria frumuseţii, printre modelele de top care cuceresc lumea cu trupurile lor conturate. Are 15 ani şi deja fiica lui Lionel Richie a dat de gustul succesului odată cu prima şedinţă de modelling în costume de baie, devenind imaginea campaniei Mary Grace Swim şi cu recomandarea pe care a primit-o de la faimoasa publicaţie pentru adolescenţi, „Teen Vogue“, care presimt o carieră promiţătoare pentru tânără. Dar cum orice monedă are două feţe, mândria pe care o simte sora ei mai mare, Nicole Richie, este însoţită de temerile că lumea modei obsedată de mărimea zero o va influenţa pe sora ei să treacă prin ce a trecut ea însăşi – abuz de droguri şi internări în centre de dezintoxicare.

Intervenţia lui Nicole

Adolescenta a crescut alături de alţi copii de bani gata şi marcaţi de probleme. De exemplu, fiica lui Michael Jackson şi prietena cea mai bună a Sofiei, Paris, a fost internată câteva luni într-un centru psihiatric, pentru a trece peste depresia care a culminat cu o tentativă de sinucidere în iunie, anul trecut. Nicole încearcă, însă, să o convingă pe Sofia să nu-i calce pe urme. în ceea ce priveşte dieta şi curiozitatea pentru droguri. Căci vedeta de 32 de ani a fost tratată în 2007 atât pentru tulburări de alimentaţie, cât şi pentru dependenţa de droguri. Iar dieta drastică a fost obsesia adolescenţei sale care a continuat şi ani de zile după, până a reuşit să ceară ajutor. „Am făcut salturi mari“, spunea Nic, care încă se luptă să rămână slabă în mod sănătos. „Aş putea să fac mofturi privind felul în care arată corpul meu, dar prefer să nu o fac. Sunt mândră de asta.“ Şi părinţii fetelor, Lionel Richie şi fosta lui nevastă, Brenda Harvey, speră ca poveştile de viaţă ale blondei – care a fost adoptată înainte ca Sofia să se nască – să o călăuzească pe aceasta printre obstacolele succesului la care tânjeşte. Cu atât mai mult cu cât este idolul Sofiei. „Mereu îmi spune să mă bucur de copilărie“, spune Sofia despre sora ei mai mare. „Şi asta pentru că nu ţine la nesfârşit“. Bun sfat!

Anturajul Sofiei

De mică, a fost înconjurată de odrasele de staruri – Michael Jackson a fost naşul ei, Paris este prietena ei. Însă înainte de toţi, cea mai bună prietenă este sora sa: „Nicole este o persoană foarte sinceră.“

Brandi şi Miley Cyrus

Cine este cealaltă blondă a familiei, aflată pe urmele celebrităţii?

Clanul Cyrus este unul fructuos, dacă vorbim de copii vitregi. Printre cei şase se numără şi Brandi, o frumoasă artistă de 26 de ani, care a cam stat în umbra surorii sale de mamă. Şi când această soră este o faimoasă puştoaică cu limba scoasă în orice împrejurare, dansând vulgar şi care se îmbracă ostentativ sau care, mai bine zis, se dezbracă cu orice ocazie, e şi normal să vrei să stai deoparte. Însă, după o pauză în afara reflectoarelor, sora mai mare a lui Miley a luat un elan salutar pe 24 noiembrie, când a intervievat vedete de prim rang la gala American Music Awards din Los Angeles, direct pe covorul roşu. Cu pletele lungi, blonde, prinse într-o parte, simplu şi lejer, şi cu o rochie superbă, albă, Brandi ne aminteşte puternic de mai-vechea Miley, înainte de twerking. „Copilul uitat al familiei Cyrus“, cum spune chiar ea… Însă asemănarea cu sora ei celebră de 21 de ani se opreşte aici, recunoscând că notorietatea familiei sale a făcut-o să ezite să apară în atenţia reflectoarelor. „De aceea am aşteptat atât de mult până să păşesc în faţă. Am trecut prin acea fază în care voiam să stau deoparte“, spune Brandi.

Însă talentele sale nu puteau fi irosite aşa uşor. În momentele în care nu prezintă sau nu joacă diferite roluri, cântă la chitară împreună cu trupa ei indie, Frank + Derol. „E o pasiune târzie“, explică sora lui Miley despre ambiţia sa muzicală. „Nu am cântat cu vocea sau la instrumente până la 19 ani“.

Că e o pasiune târzie sau nu, prezenţa sa pe reţelele de socializare e impresionantă – jumătate de milion de fani pe Twitter şi propriul blog, pe care scrie versuri despre muzică, celebrităţi şi modă – un semn evident că vom mai auzi de Brandi Cyrus cât de curând.

image

Fraţii lui Miley

Christopher Cody

Este rodul aventurii tatălui cântăreţei, Billy Ray, cu Kristin Luckey. Are 21 de ani, dar nu are de-a face cu clanul Cyrus.

Noah

A apărut în lumea televiziunii de la trei ani, dar acum, la 13 ani, abia aşteaptă să calce pe urmele lui Miley, sora ei.

Trace

Ca şi Brandi, tânărul de 24 de ani este fiul lui Tish, mama lui Miley, din căsnicia anterioară, şi a făcut parte din trupa Metro Station.

Braison

La 19 ani, este modelul familiei, semnând un contract cu Wilhelmina Models. Vrea să devină actor la rândul său.

FOTO HEPTA, GULIVER/GETTY IMAGES, INSTAGRAMRecente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg