Surorile Kardashian, bune de plata a 75 de milioane de dolari

10 ianuarie, 2011

Kim, Khloe şi Kourtney Kardashian au fost date în judecată pentru o afacere cu cărţi de credit, de pe urma căreia surorile nici n-au apucat să profite. Avocatul lor a încercat să contracareze acuzaţiile celor de la The Revenue Resource Group

Kim, Khloe şi Kourtney Kardashian au fost date în judecată pentru o afacere cu cărţi de credit, de pe urma căreia surorile nici n-au apucat să profite.

Cea mai recentă afacere a celor trei surori Kardashian a fost sortită de la bun început eşecului. În noiembrie, Kim, Khloe şi Kourtney au anunţat că îşi vor lansa propria linie de carduri de credit, în colaborare cu Mobile Resource Card, special pentru fanii lor adolescenţi. Mastercardul prepaid lansat de ele a apărut pe 10 noiembrie, evenimentul fiind marcat de o petrecere cu ştaif în clubul newyorkez Pachá, în preziua lansării. Cardul le permitea adolescenţilor să transfere bani folosind telefonul mobil, dar taxele aplicate operaţiunilor a alertat autorităţile. Comisionul lunar era de 100 de dolari, o tranzacţie la ATM era taxată cu 1,5 dolari, verificarea soldului costa tot 1,5 dolari, în timp ce înlocuirea în cazul pierderii era taxată cu 10 dolari. Astfel, după doar două săptămâni, procurorul general din Connecticut a cerut printr-o scrisoare soaterea cardului de pe piaţă.

Până aici, nicio problemă. Numai că cele trei surori Kardashian, împreună cu mama lor, Kris Jenner, au încetat să mai promoveze această afacere, deşi contractul cu cei de la The Revenue Resource Group prevedea continuarea campaniei publicitare timp de doi ani. Avocatul lor a încercat să contracareze acuzaţiile celor de la The Revenue Resource Group, care cer daune în valoare de 75 de milioane de dolari, spunând că prejudiciul de imagine ar fi fost incalculabil mai mare decât suma pe care ar fi putut-o câştiga fetele, onorând contractul.

Cazul va fi audiat de o instanţă judecătorească pe data de 2 mai.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia