Surprinzător! Vedete care au făcut „trotuarul”

24 iunie, 2012

Se bucură în prezent de un stil de viaţă extravagant, însă unele dintre cele mai bogate staruri ale momentului n-au trăit întotdeauna în puf. Fă cunoştinţă cu celebrităţile care n-au avut nimic înainte de-a avea totul!

Se bucură în prezent de un stil de viaţă extravagant, însă unele dintre cele mai bogate staruri ale momentului n-au trăit întotdeauna în puf. Fă cunoştinţă cu celebrităţile care n-au avut nimic înainte de-a avea totul!

Halle Berry

La scurt timp după ce se mutase în Chicago, ca să-şi îndeplinească visul de-a deveni actriţă, frumoasa mulatră a rămas fără bani, motiv pentru care a ajuns să-şi petreacă câteva săptămâni bune într-un adăpost destinat vagabonzilor. „Am făcut ceea ce a trebuit să fac. Asemenea experienţă e posibilă când ai 21 de ani şi foarte multă ambiţie”, susţine vedeta de 45 de ani, care are acum parte de un salariu anual de 16 milioane de dolari.

Hilary Swank

Divorţul părinţilor i-a adus actriţei, în adolescenţă, nu numai durere sufletească, ci şi lipsa confortului financiar. Cu numai 75 de dolari în buzunar, Hilary şi mama ei, Judy, au luat calea Los Angelesului, în speranţa că viitoarea câştigătoare a premiului Oscar va ajunge un nume răsunător în cinematografie. Până să dea, însă, lovitura în Cetatea Filmului, vedeta din „Million Dollar Baby” a locuit săptămâni întregi în maşina mamei sale, un Oldsmobile Delta 88. Şi-a schimbat „reşedinţa” numai după ce un amic de-ai ei i-a permis să stea într-o casă nemobilată, pe care o deţinea. Condiţiile de trai au rămas, însă, la fel de aspre: dormea pe podea, pe-o saltea second hand.

Sylvester Stallone

Viaţa în anonimat n-a fost floare la ureche nici pentru starul din „Rocky”, care a fost nevoit, în anii ’70, să ia măsuri drastice ca să-şi întreţină familia: a amanetat bijuteriile soţiei şi şi-a vândut căţelul, în schimbul a 50 de dolari. „Eram falit şi, ca atare, am dormit trei săptămâni în staţia de autobuz Port Authority”, explică starul de 65 de ani. Salvarea lui a venit în momentul în care i s-a făcut propunerea de-a juca într-un film sexy. „Aveam de ales între a accepta oferta sau a începe să jefuiesc oamenii, pentru că eram cu adevărat la capătul puterilor. Aşadar am lucrat două zile pe 200 de dolari şi am părăsit astfel staţia de autobuz.”

Shania Twain

Primii ani din viaţa starului country au fost cei mai nefericiţi: certurile violente ale părinţilor ei erau întrecute în dramatism doar de sărăcia lucie în care trăiau (cel mai popular prânz consta în sandvişuri cu muştar). „Estimam averea familiilor celorlalţi copii în funcţie de pacheţelul de mâncare pe care-l luau la şcoală: dacă conţinea ceva prăjit, îi consideram bogaţi”, a măsturisit vedeta de origine canadiană. Abia în 1979, când Shania avea 14 ani, a început să se mai arate soarele şi pe strada ei: mama ei s-a mutat împreună cu copiii într-un adăpost pentru nevoiaşi. Vestea bună e că mâncarea le era, în sfârşit, asigurată. Partea proastă e că artista a fost nevoită să-şi continue munca începută încă de la 8 ani şi să cânte prin baruri, ca să facă rost de mărunţiş.

David Letterman

Faimosul realizator TV este un mare colecţionar de maşini, însă cu siguranţă că n-ar mai suporta să vadă în faţa ochilor nicio camionetă Red Chevy, fabricată în 1973. Asemenea exemplar pe patru roţi i-a servit lui David drept locuinţă în perioada în care n-avea nici măcar un acoperiş deasupra capului. Din fericire, lucrurile s-au îmbunătăţit pentru gazda emisiunii „Late Night with David Latterman”, care are acum o avere estimată la 400 de milioane $ şi proprietăţi în valoare de zeci de milioane de dolari în New york şi Montana.

Jim Carrey

Viaţa nu i-a oferit comicului canadian numai motive să zâmbească. În adolescenţă, actorul era atât de sărac, încât a locuit, împreună cu familia sa, într-o furgonetă Volkswagen. Din păcate, situaţia lor nu s-a îmbunătăţit prea curând, pentru că familia Carrey a fost nevoită să se mute într-un cort „parcat” în grădina casei deţinută de sora sa mai mare, Patricia. „Tata şi-a pierdut slujba la 51 de ani, iar eu, care aveam numai 12 ani, am început să lucrez ca om de serviciu sau muncitor în fabrică”, mărturiseşte vedeta.

Daniel Craig

Întreaga „avere” pe care fostul agent 007 o avea pe vremea când se străduia să se facă cunoscut în showbizul american consta într-o ambiţie de fier şi un talent actoricesc incontestabil. Cu toate astea, e greu să ţi-l imaginezi pe unul dintre cei mai bine cotaţi actori din lume (numai în 2011 a câştigat 20 de milioane de dolari) dormind sub cerul liber, pe o bancă într-un parc londonez. Pentru că de-acolo a plecat Daniel. Cine s-ar fi gândit că cel care era alungat şi ofensat în mod constant de trecători avea să devină un sex simbol, ofertat de producători şi adulat de femei?Recente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg