Surpriza din testamentul lui Elvis Presley. Cu ce dorinţă neîmplinită a plecat starul

5 ianuarie, 2022
3 elvis4 jpg jpeg

Una i-a fost soţie, alta iubită, dar nici una dintre ele nu apare în testamentul lui Elvis.  Chiar dacă  Regele a murit chiar înainte de nunta cu Ginger, ea a ajuns să fie tratată ca şi fosta sa soţie Priscilla.

 În 1977, Elvis părea fericit, începuse saibă mai multă grijă de el şi i-a mărturisit tatălui său, Vernon, că o va cere în căsătorie pe Ginger, ceea ce a şi făcut mai târziu în ianuarie. De asemenea, a vorbit despre întemeierea unei familii cu ea şi despre dorinţa lui de a avea un fiu.

Ginger şi Lisa Marie Presley au participat la concertul de Anul Nou pe care The King l-a susţinut la Pittsburgh Civic Arena. Artistul era bine dispus şi privea spre viitor, dar în martie şi-a scris testamentul, precizând exact cine şi ce va primi când va muri. Desigur, nimeni nu şi-a imaginat că acea zi va veni doar peste cinci luni.

stanga
dreapta
7 elvis1 1 jpg jpeg
4 elvis2 jpg jpeg
3 elvis3 jpg jpeg
3 elvis4 jpg jpeg
5 elvis5 jpg jpeg
6 elvis6 jpg jpeg
7 elvis7 jpg jpeg
5 elvis9 1 jpg jpeg

 Elvis şi-a scris testamentul final pe 3 martie 1977. A fost semnat de Ginger, care şi-a dat adresa de la propria casă. Chiar dacă se logodiseră pe 26 ianuarie, Ginger refuzase să locuiască înainte de nuntă cu Elvis.

 Testamentul a fost semnat şi de prietenul de lungă durată al vedetei încă din vremea armatei, Charlie Hodge şi de Anne Dewy Smith, soţia avocatului lui Elvis. După moartea lui Elvis, care s-a produs pe din 16 august 1977, testamentul a fost scos la suprafaţă pe 22 august , iar în ziua următoare ziarele din întreaga lume au început să scrie despre patrimoniul uneia dintre cele mai mari vedete din lume.

De când s-au întâlnit pe 19 noiembrie 1976, Ginger a devenit cea mai importantă persoană din viaţa lui Elvis. Era cunoscut faptul că starul era rareori credincios unei femei şi mulţi dintre prietenii lui se îndoiau că relaţia va rezista, dar Vernon însuşi a vorbit mai târziu despre cât de fericit era fiul său cu ea şi despre dorinţa lui de a se căsători şi de a avea mai mulţi copii.

 „N-am cunoscut-o niciodată bine pe Ginger Alden. Ea nu vorbeşte foarte mult, dar cu ceva timp în urmă, Elvis mi-a spus că s-a îndrăgostit de ea. „Aceasta este dragostea pe care am căutat-o”, mi-a mărturisit el. "Vreau mai mulţi copii, un fiu. Şi vreau ca Ginger să fie mama copiilor mei." După aceea, Ginger şi Elvis au venit să-mi arate inelul ei de logodnă. A fost una dintre acele ocazii în care am văzut-o zâmbind".

  Elvis a divorţat oficial de Priscilla în octombrie 1973, deşi se despărţiseră în urmă cu un an. Ea a fost şi mama singurei sale fiice, Lisa Marie.

 „Am presupus că vor să se căsătorească, dar nu se întâmpla nimic şi de fiecare dată când încercam să vorbesc cu Elvis despre Ginger părea supărat. În cele din urmă, cu doar o zi înainte să moară, i-am spus: „Tot aud şi citesc că o să-ţi anunţi logodna. Este corect? Când te căsătoreşti?"

 Răspunsul lui Elvis nu a fost promiţător: „Numai Dumnezeu ştie”, semn că ceva se întâmplase.

 Ginger a fost acolo în noaptea în care Elvis a murit şi în zilele următoare ale înmormântării, dar nu a stat niciodată la Graceland, iar testamentul a arătat unde locuia de fapt.

 Doar trei persoane au apărut în testamentul lui Elvis: fiica lui, tatăl său şi bunica lui, Minnie Mae. Întreaga avere a fost împărţită în mod egal între cei trei, cu Vernon ca executor. În doi ani, doar Lisa Marie mai era în viaţă, aşa că ea a devenit singura moştenitoare.

 Vernon a vorbit mai târziu despre motivul pentru care nici Priscilla, dar nici Ginger nu au primit nimic.

Vernon i-a criticat pe cei care au spus că testamentul este o dovadă că Elvis nu avea sentimente reale pentru femeile din viaţa lui.  „Ca răspuns la aceasta, vreau să subliniez că Ginger a primit deja partea ei de cadouri de la Elvis. În ceea ce o priveşte Priscilla, ea ajunsese la un acord cu el atunci când au divorţat”.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg