Sute de fani au stat la coadă pentru a-şi lua rămas bun de la Dolores O'Riordan

22 ianuarie, 2018
dolores3 jpeg

După moartea şocantă a solistei trupei The Cranberries anunţată luni seara, ieri, sute de fani s-au adunat în faţa bisericii St. Joseph's din Limerick, Irlanda, pentru a-şi lua rămas bun de la idolul lor. Tineri sau în vârstă, cu toţii s-au aşezat la coadă şi au îndurat frigul şi ploaia pentru a putea trece pe la sicriul lui Dolores O'Riordan şi a-i adus un ultim tribut, dar şi o mulţime de flori.

image

Şi-au petrecut toată ziua aşteptând nerăbdători să treacă pe la căpătâiul celei care le-a făcut anii '90 mai frumoşi cu cântecele sale. Vocea inconfundabilă a artistei a umplut biserica, cântecele sale celebre rulând pe tot parcursul zilei, în timp ce pereţii bisericii erau tapetaţi cu sute de fotografii de pe marile scene.

image

Solista irlandeză a fost găsită fără suflare într-un hotel din Londra pe 15 ianuarie, încetând din viaţă la vârsta de 46 de ani. Săptămâna trecută fost dat şi verdictul morţii. Dolores face acum parte dintre artiştii celebri care au decis să-şi pună capăt vieţii, pe fondul unei depresii cumplite. Conform presei internaţionale, artista s-a sinucis, moartea fiind cauzată de o intoxicaţiei cu fentanyl, informaţie obţinută de la departamentul de poliţie din Londra, dar neconfirmată încă.

Sute de fani au stat la coadă pentru a-şi lua rămas bun de la Dolores.

În incinta bisericii au fost dechise şi patru cărţi de condoleanţe în care fanii au putut să scrie câteva cuvinte. Această ceremonie publică a fost prima dintr-un şir de slujbe care se vor desfăşura la biserica Saint Ailbe din Ballybricken, Limerick. Înmormântarea va avea loc marţi la ora 11.30, iar pastorul Canon Liam McNamara, un apropiat al familiei, va oficia slujba. Funeraliile vor fi difuzate la TV, iar după slujbă, familia va participa la o ceremonie privată în cadrul căreia va fi înmormântată Dolores O'Riordan.

image

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg