Sylvester Stallone, o istorie amoroasă complicată. Ce femei a iubit actorul

25 august, 2022
jeno4 jpg

Sylvester Stallone a jonglat cu mai multe femei, dar doar una a reușit să îi ajungă la suflet. Acum pare că a venit sfârșitul. Starul și Jennifer Flavin pornesc pe drumuri separate.

Sylvester Stallone s-a căsătorit la 28 de ani cu Sasha Czack. Cei doi au avut doi băieţi, Seargeoh şi Sage. Mariajul a durat zece ani, dar în 1985 cuplul a divorţat. Un an mai târziu, Stallone a ajuns la altar cu actriţa Brigitte Nielsen. Se cunoaşteu doar de câteva luni când au făcut marele pas. Brigitte nu voia să se căsătorească, dar Sylvester a implorat-o. Povestea a durat doar doi ani.

În 1988, actorul avea 42 de ani şi două divorţuri la activ. El a întâlnit-o pe Jennifer Flavin, care avea 19 ani „Aş vrea să vin  la tine, să vizionăm un film, să luăm cina, să mergem pe plajă sau să luăm un câine la  plimbare”, îi propunea Jennifer la acea vreme. Şi aşa au ajuns să formeze un cuplu. Stallone adora să îşi petreacă timpul cu Jennifer, dar şi cu părinţii ei. „Îmi place din nou viaţa. Jennifer a schimbat totul ”, recunoştea Sylvester la vremea respectivă. 

Cu toate acestea, relaţia lor nu a fost perfectă: “Când suntem împreună, este minunat. Când suntem separaţi, nu există nicio obligaţie, nu suntem legaţi ”, mărturisea  actorul în 1991.

Jennifer îi lua însă apărarea. „Nu sunt naivă şi ştiu ce se poate întâmpla atunci când nu sunt în preajmă. Este un bărbat de 45 de ani, nu-l pot schimba. Totuşi, nu este un câine care să mă înşele la fiecare colţ. Petrecem între cinci şi  şapte nopţi pe săptămână împreună, nu văd unde ar putea găsi timpul să mă înşele”.

Chiar dacă se zvonea că Sylvester o trăda pe Jennifer, ea continua să vadă tot ce era mai bun în el. „Ştiu că mă iubeşte. Aceasta nu a fost niciodată o problemă ”, susţinea Jennifer Flavin.

Cu toate acestea, în 1994, Stallone s-a despărţit de Jennifer. Actorul i-a trimis o scrisoare de şase pagini prin care a încheiat relaţia lor de şase ani.

Jennifer a intrat în depresie când a primit vestea „Am plâns mult. Mi-am sunat toţi prietenii şi am curăţat apartamentul de mai multe ori pe zi. Aveam atâtea poze şi lucruri de care trebuia să scap''. De asemenea, era dezamăgită că actorul nu a avut curajul să rupă relaţia atunci când erau faţă în faţă.

„Nu poţi scrie doar o scrisoare după şase ani. Nu este ca şi cum l-aş ruga să se întoarcă. Voiam doar să îi vorbesc’’, spunea ea.

Ulterior, Jennifer a aflat că Stallone avea o aventură cu modelul Janice Dickinson, care a născut în 1994 o fetiţă. Sylvester a crezut că este fiica lui, dar un test AND avea să scoată la suprafaţă crudul adevăr, nu avea nicio legătură cu copilul. Actorul a considerat că a fost minţit şi a rupt legătura. Au urmat apoi alte câteva modele. S-a logodit chiar cu Angie Everhart, dar relaţia lor nu a durat.

În 1995, Jennifer şi Sylvester s-au împăcat, iar în 1996 a venit pe lume primul lor copil, o fetiţă. Cei doi s-au căsătorit în anul următor. „Am avut parte de două lucruri minunate în ultimul an: naşterea frumoasei noastre fiice, Sophie Rose, şi căsătoria cu Jennifer, care este o mamă grozavă şi ştiu că va fi o soţie la fel “, declara Sylvester în acea perioadă.

 Cei doi au împreună trei fiice, Sophia, acum în vârstă de 25 de ani, Sistine, de 24 de ani, și Scarlet, de 20 de ani. Stallone și Jennifer au sărbătorit în mai nunta de argint.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg