Sylvester Stallone și Jennifer Flavin, momente de tandrețe după ce au renunțat la divorț

7 octombrie, 2022
stallone profi jpg

Sylvester Stallone, în vârstă de 76 de ani, și soția sa, Jennifer Flavin, în vârstă de 54 de ani, au fost văzuți mergând braț în braț la doar câteva săptămâni după ce au renunțat la divorț.

Rocky și soția sa poartă din nou verighetele, iar joi seară au fost fotografiați în timp ce bifau o plimbare romantică prin Manhattan.  Cei doi s-au luat de mână când au părăsit restaurantul elegant al lui Ralph Lauren, The Polo Bar, iar Jennifer și-a cuibărit capul pe umărul lui Stallone în timp ce se deplasau.

Jennifer arăta uimitor într-o rochie midi neagră, fără umeri, pantofi ascuțiți și o curea care îi scotea în evidență talia. Sylvester părea mai în formă ca niciodată într-un costum bleumarin cu dungulițe, cămașă asortată și pantofi mov cu negru. 

Ieșirea este prima după ce au decis să își rezolve problemele din mariaj și să lupte pentru cei 25 de ani petrecuți împreună. Un reprezentant al actorului a declarat că „au decis să se întâlnească acasă, unde au discutat și au putut să-și rezolve diferențele. Amândoi sunt extrem de fericiți”.

Sylvester s-a căsătorit cu Flavin în mai 1997, la aproape 10 ani după ce s-au cunoscut într-un restaurant.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg