Sylvia, prima vacanţă romantică alături de iubitul ei, Dragoş!

21 octombrie, 2013
sylvia barcelona 2 jpeg

Sylvia a petrecut o săptămână de vis în Spania alături de iubitul ei, Dragoş, fiind prima vacanţă petrecută împreună peste hotare, la mai bine de un an de când s-au cunoscut. Cei doi îndrăgostiţi au ales

Sylvia a petrecut o săptămână de vis în Spania alături de iubitul ei, Dragoş, fiind prima vacanţă petrecută împreună peste hotare, la mai bine de un an de când s-au cunoscut. Cei doi îndrăgostiţi au ales ca destinaţie Barcelona, oraş pe care l-au vizitat plimbându-se de dimineaţa până seara, vizitând muzee şi făcând chiar plajă.

image

“Plănuiam vacanţa de mult timp, însă abia acum am reuşit să avem câteva zile libere pentru a pleca din ţară. A fost minunat, iar această escapadă mi-a dat ocazia să descopăr la Dragoş lucruri pe care nu le ştiam. Este pasionat de arhitectură şi istorie, are spirit de aventură şi este, în acelaşi timp, foarte romantic”, declară Sylvia.

image

Sylvia şi Dragoş au oscilat între Barcelona şi Capri ca destinaţie pentru prima lor vacanţă romantică, iar roşcata cântăreaţă nu regretă nicio clipă alegerea făcută.

“Unii prieteni ne sfătuiau să mergem la Capri, însă Barcelona rămâne oraşul nostru de suflet. Cred că am mers şi 20 de kilometri pe zi, am bătut la picior toate bulevardele şi am intrat în toate bisericile. Am vizitat atât Casa Mila cât şi Casa Batllo, operele lui Gaudi, şi am admirat Sagrada Familia. Catedrala este impresionantă, am petrecut ore în şir admirând-o. Ne-am distrat de minune la acvariu, dar nu am uitat nici de shopping. M-am întors acasă cu 20 de perechi de pantofi cumpăraţi de la o firmă spaniolă”, adaugă Sylvia.

image


Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg