TABĂRA, cel mai vizionat film din România. A depăşit The Matrix şi Spiderman

5 ianuarie, 2022
4 sel3 jpg jpeg

Filmul TABĂRA, care a avut premiera în cinematografe pe 31 decembrie, a înregistrat, după primul weekend de la lansare, 65.000 spectatori în cinematografe, lucru ce îl pune pe locul 1 în Box Office-ul românesc al weekendului respectiv. 

Producţia românească, care îl are pe Selly în rol principal, a depăşit Matrix Resurrections, care a avut un total de 60.000 de spectatori din ziua lansării sale (24 decembrie) şi Spiderman No Way Home în weekendul 31 decembrie – 2 ianuarie.

TABĂRA este un film românesc independent, produs de Viva la Vidra Productions şi  Selly Media Network, care spune povestea unor tineri ce ajung într-o tabără specială, unde sunt învăţaţi să scape de dependenţa de tehnologie, de la telefoane mobile şi tablete, la dependenţa de reţelele de socializare. “Vreau să le mulţumesc celor care au mers la cinema şi au dat o şansă producţiei TABĂRA. Mă bucur că în această perioadă de pandemie, în condiţiile de 50 la sută capacitate în cinematografe, comunitatea noastră a vrut să vadă filmul. Mulţumesc fiecărui spectator în parte şi sper că le-a plăcut TABĂRA cel puţin cât ne-a plăcut nouă să-l facem.”, spune Selly.

Filmul TABĂRA este a treia producţie cinematografică Viva la Vidra lansată, după “5GANG: Un altfel de Crăciun” (2019) şi „Miami Bici” (2020). “Mă bucură faptul că reuşim să aducem publicul la filme autohtone în fiecare an, iar Tabăra este on track să devină cel mai vizionat film românesc lansat în 2021. Asta înseamnă că este al treilea an consecutiv în care filmele noastre sunt cele mai vizionate filme lansate în anul respectiv. Fiecare zâmbet pe care filmul Tabăra îl aduce pe feţele celor care îl vizionează adaugă la motivarea de a continua să facem producţii româneşti”, spune Alexandra Hash, producător executiv.   Recente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg