Tablou de familie. Fotografie rară cu Kim Kardashian, Kanye West şi cei trei copii ai lor

5 aprilie, 2018
kim 1 jpeg

Este foarte actrivă pe reţelele de socilizare şi împărtăşeşte în fiecare zi cu prietenii virtuali fotografii sexy cu ea. Însă rare sunt ipostazele de familie, alături de soţ şi de cei trei copii. Kim Kardashian şi-a încântat fanii cu cea mai nouă fotografie de familie.

I-a luat pe North (4), Saint (2) şi pe micuţa Chicago (2 luni), dar şi pe soţul ei, rapperul Kanye West, pentru o fotografie epică, un tablou de familie perfect. Kim şi-a început ziua pe Instagram cu o imagine rară, cu fiica Chicago în braţe. Vedeta TV a mărturisit că este foarte dificil să faci o fotografie de familie care să trasmită ceva: "Nu cred că înţelegeţi cât de greu este să faceţi o fotografie reuşită de familie. Asta este tot ce am putut face înainte ca toţi cei trei copii să înceapă să plângă. Cred că am plâns şi eu."

Cu toate acestea, toate eforturile au meritat pentru că a ieşit o imagine superbă. "Cu o mână îmi ţineam bebeluşul şi cu cealaltă mână îl ţineam din spatele cămăşii pe Saint, pentru că voia să fugă". Este pentru prima dată când familia a publicat o imagine în formaţie completă de când Kim şi Kanye au devenit părinţi pentru a treia oară şi au adus-o acasă pe micuţa Chicago, născută cu ajutorul unei mame surogat.

În imagine, Kim arată ca o divă, îmbrăcată într-o rochie mulată şi cu bebeluşul Chicago în braţe, în timp ce North şi Saint stau în faţă ei şi a lui Kanye. Fetiţa în vârstă de 4 ani este atentă la fotografie şi zâmbeşte, în timp ce băieţelul pare distras.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia