Tablou modern de familie. Pink, Carey Hart şi cei doi copii, pe străzile din New York

7 iulie, 2017
Pink Seen In New York City jpeg

Familia lor a trecut în anul 2017 cu încă un membru, un băieţel pe nume Jameson, care a venit pe lume pe 26 decembrie 2016 şi care a devenit vedeta contului de Instagram al mamei sale. Acum, cântăreaţa Pink, mamă a doi copii, alături de soţul Carey Hart, sunt cei mai împliniţi părinţi, dar şi cei mai cool de peste ocean.

Tablou perfect de familie.

O familie fericită şi modernă, căci cei patru membri au fost surprişi la o plimbare prin New York, îmbrăcaţi  lejer, bucurându-se de câteva clipe împreună. Rebela artistă Pink a fost fotografiată în timp ce împingea căruciorul fiului săi, îmbrăcată toată în alb şi cu ochelari de soare la ochi. Cântăreaţa a slăbit considerabil după naştere, în timpul gravidităţii luând în greutate peste 13,5 kilograme.

Pink a slăbit rapid după naştere.

A fost conştiincioasă şi a combinat o dietă echilibrată cu orele petrecute în sala de sport pentru a ajunge la acest rezultat. La fel de cool este şi mezinul familiei, îmbrăcat chic, cu pantaloni army, un tricou gri şi cu o bască fistichie pe cap, asortat vestimentar cu tăticul său. Soţul lui Pink este un bărbat nonconformist, căruia i se potriveşte acest stil de bad boy, în pantaloni sport, maiou şi cu şapcă de rapper, etalându-şi mâinile pline de tatuaje.

Însă cea care a fost în centrul atenţiei a fost fetiţa lui Pink, Willow. Copilul în vârstă de 6 ani îi calcă pe urme mamei sale, atât stilistic, cât şi ca atitudine. Îi seamănă perfect, este blondă cu ochii albaştri şi are o personalitate puternică. Willow a fost fotografiată alături de părinţii ei, îmbrăcată modern, în pantaloni scurţi,  tricou alb, sneakers şi o şapcă cu mesaj, în timp ce mergea pe stradă ca un model pe podium.

Foto: Instagram, HeptaRecente pe Ok! Magazine

maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg