Tablou modern de familie. Pink, Carey Hart şi cei doi copii, pe străzile din New York

7 iulie, 2017
Pink Seen In New York City jpeg

Familia lor a trecut în anul 2017 cu încă un membru, un băieţel pe nume Jameson, care a venit pe lume pe 26 decembrie 2016 şi care a devenit vedeta contului de Instagram al mamei sale. Acum, cântăreaţa Pink, mamă a doi copii, alături de soţul Carey Hart, sunt cei mai împliniţi părinţi, dar şi cei mai cool de peste ocean.

Tablou perfect de familie.

O familie fericită şi modernă, căci cei patru membri au fost surprişi la o plimbare prin New York, îmbrăcaţi  lejer, bucurându-se de câteva clipe împreună. Rebela artistă Pink a fost fotografiată în timp ce împingea căruciorul fiului săi, îmbrăcată toată în alb şi cu ochelari de soare la ochi. Cântăreaţa a slăbit considerabil după naştere, în timpul gravidităţii luând în greutate peste 13,5 kilograme.

Pink a slăbit rapid după naştere.

A fost conştiincioasă şi a combinat o dietă echilibrată cu orele petrecute în sala de sport pentru a ajunge la acest rezultat. La fel de cool este şi mezinul familiei, îmbrăcat chic, cu pantaloni army, un tricou gri şi cu o bască fistichie pe cap, asortat vestimentar cu tăticul său. Soţul lui Pink este un bărbat nonconformist, căruia i se potriveşte acest stil de bad boy, în pantaloni sport, maiou şi cu şapcă de rapper, etalându-şi mâinile pline de tatuaje.

Însă cea care a fost în centrul atenţiei a fost fetiţa lui Pink, Willow. Copilul în vârstă de 6 ani îi calcă pe urme mamei sale, atât stilistic, cât şi ca atitudine. Îi seamănă perfect, este blondă cu ochii albaştri şi are o personalitate puternică. Willow a fost fotografiată alături de părinţii ei, îmbrăcată modern, în pantaloni scurţi,  tricou alb, sneakers şi o şapcă cu mesaj, în timp ce mergea pe stradă ca un model pe podium.

Foto: Instagram, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg