Tamara Buciuceanu a împlinit 82 de ani

10 august, 2011

"Doamna comediei româneşti", actriţa Tamara Buciuceanu-Botez, care a împlinit miercuri vârsta de 82 de ani, a declarat că tot ce îşi doreşte cu ocazia aniversării sale este să aibă parte de sănătate şi de linişte

"Doamna comediei româneşti", actriţa Tamara Buciuceanu-Botez, care a împlinit miercuri vârsta de 82 de ani, a declarat că tot ce îşi doreşte cu ocazia aniversării sale este să aibă parte de sănătate şi de linişte, pentru a putea să joace în continuare.

Venerabila actriţă se află zilele acestea în concediu la Bran, iar ziua de naştere şi-a petrecut-o ca pe o zi obişnuită. "Îmi doresc sănătate şi linişte să mai joc cât o să fiu solicitată. Atât, deocamdată. Totuşi, sunt dintre puţinii actori care la 82 de ani mai joacă", a spus Tamara Buciuceanu-Botez pentru Mediafax.

Tamara Buciuceanu-Botez va primi, cu ocazia zilei de naştere, o stea pe Bulevardul Celebrităţilor/ Walk of Fame-ul românesc din Capitală, alăturându-se astfel altor mari personalităţi ale teatrului şi filmului româneşti: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu.

Din toamnă, marea noastră actriţa joacă la Teatrul Bulandra din Capitală, în spectacolele "Mamouret" şi "Însemnările unui necunoscut".Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate