Tamara Ecclestone oferă o recompensă de 6 milioane de lire pentru recuperarea bijuteriilor furate

27 iulie, 2022

După ce a fost victima celui mai mare jaf din istoria Angliei, fiica miliardarului Bernie Ecclestone oferă o sumă record celui care îi va înapoia bunurile.

Tamara Eccloestone recompensa pentru bijuteriile furate (1) jpg

În 2019, răsfățata fiică a fostului șef din Formula 1 a fost prădată de bijuterii în valoare de 26 de milioane de euro, un eveniment considerat a fi cel mai mare jaf din istoria Angliei. Spargerea a avut loc în timp ce Tamara Ecclestone se afla în vacanță. Totul s-a întâmplat în decembrie 2019, la reședința Tamarei, de 57 de camere, din Kensington.

Trei bărbați italieni au fost arestați având legături cu acest caz, vila Tamarei din vestul Londrei fiind una dintre cele 3 locuințe din Anglia care au căzut pradă unei bande interanționale de hoți. Potrivit unei investigații BBC, al patrulea hoț, Daniel Vukovic, ar fi fugit în Serbia, dar autoritățile din Belgrad refuză să-l extrădeze, pentru a putea fi judecat la Londra. Despre el se spune că are 19 identități false.

Totuși, la trei ani după incident, Tamara Ecclestone nu și-a recuperat paguba, cu excepția unei perechi de cercei, în valoare de 6.000 de lire sterline, care au fost văzuți la o escortă, care a fost arestată în ianuarie 2020, pe aeroportul Stansted. Însă ea nu e dispusă să renunțe la ideea că și-ar putea descoperi, totuși, undeva bunurile furate. Și, cum să tratezi cu hoții decât... oferindu-le bani?

stanga
dreapta
Tamara Eccloestone recompensa pentru bijuteriile furate (7) jpg
Tamara Eccloestone recompensa pentru bijuteriile furate (6) jpg
Tamara Eccloestone recompensa pentru bijuteriile furate (2) jpg
Tamara Eccloestone recompensa pentru bijuteriile furate (4) jpg
Tamara Eccloestone recompensa pentru bijuteriile furate (5) jpg

Astfel, moștenitoarea lui Bernie Ecclestone oferă o recompensă de 6 milioane de lire sterline (echivalentul a 7 milioane de euro) pentru orice informație care duce la recuperarea bijuteriilor, care, se pare, aveau o valoare sentimentală inestimabilă pentru ea.

„Cu mare plăcere, sunt dispusă să ofer 25% din valoarea bunurilor recuperate. Chiar dacă tu ești sursa, primești recompensa, e simplu. Cum valoarea jafului se ridică la 26 de milioane de lire, o să ofer 6 milioane celui care mă ajută să recuperez ce e de drept al meu”, a transmis fostul model via Instagram, hotărâtă să își recupereze diamantele.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

ales1 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp