Tania Budi s-a împăcat cu iubitul, după ce în vară cei doi au ales să se despartă. Cum au apărut împreună

10 ianuarie, 2020
5 tania budi 2 jpg jpeg

Tania Budi s-a împăcat cu iubitul. Cei doi au petrecut sărbători de neuitat împreună, chiar au făcut şi poze, semn că relaţia decurge din ce în ce mai bine. 

Dacă nu vorbeşte prea des despre viaţa personală, Tania Budi îşi ţine fanii la curent cu aspecte din viaţa sa prin imagini. Se zvonea că s-a despărţit de iubit, dar iată că sunt din nou împreună. La 51 de ani, frumoasa vedetă este într-o relaţie cu un bărbat misterios, care nu a apărut niciodată în lumina reflectoarelor. 

”Cred că dragostea este cea mai mare baterie pentru mine”, spunea acum ceva timp Tania Budi.

Tani Budi şi Marin au făcut sărbătorile împreună, relaţia merge din ce în ce mai bine, oare o să o vedem curând pe vedetă cu inelul pe deget? 

Cine e iubitul Taniei Budi

Tânărul plin de muşchi se numeşte Marin Burcea şi are o meserie periculoasă, având gradul de caporal în Legiunea Străină, şi specializarea de şef de echipă şi trăgător de elită. În ciuda meseriei care-l prezintă ca pe un dur, iată că bărbatului i-a înmuiat inima frumoasa Tania, care de mai bine de o lună face naveta pentru el, în Franţa.

Să ajungi caporal în Legiunea Străină nu este o muncă uşoară. Centrul de recrutare se află la Aubagne (lângă Marsilia), iar avansarea este destul de greoaie, astfel că iubitul Taniei a ajuns în funcţia de caporal după mai bine de doi ani de serviciu şi o perioadă în care nu şi-a văzut familia. La început a avut un salariu puţin peste 1.000 de euro, însă pentru misiuni poate să primească 20.000 de euro. O misiune durează 4 luni, iar într-un an poate face două astfel de misiuni care  sunt extrem de periculoase, conform Click.

Cum arată Tania Budi în costum de baie la 51 de ani

A dispărut din lumina reflectoarelor, este o prezenţă rară la emisiunile TV sau în paginile revistelor, însă Tania Budi este foarte activă pe reţelele de socializare, acolo unde nu trece o zi fără ca vedeta să le arate fanilor ce a mai făcut.

Chiar dacă are 51 de ani, vedeta arată în continuare incredibil de bine şi le face invidioase chiar şi pe cele mai tinere fane ale ei.Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg