Tania Budi seamănă izbitor cu Delia. Vedeta în vârstă de 52 de ani arată din ce în ce mai bine

16 octombrie, 2020
8 tania budi seama cu delia 2 jpg jpeg

Tania Budi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. La 52 de ani are un corp tonifiat, un chip luminos cum multe alte reprezentate ale sexului frumos şi-ar dori. Iată că în ultimele imagini vedeta seamănă izbitor cu Delia, cântăreaţa de 38 de ani. 

A fost şi este în continuare o femeie frumoasă, extrem de atrăgătoare care reuşeşte să impresioneze prin trăsăturile sale fizice, dar şi spiritul liber. Despre Tania Budi este vorba, artista care pare că înfloreşte la 52 de ani. Dacă nu am şti anul în care este născută, am putea afirma cu lejeritate că a împlinit abia 35 de ani. 

Vedeta duce un stil de viaţă sănătos, are mare grijă la alimentaţia sa şi face foarte mult sport. "Cel mai des mi se spune că arăt mai bine decât acum 20 de ani. Ceea ce se vede la suprafaţă are întotdeauna şi imaginea ‘conţinutului’. Iar ‘conţinutul’ a evoluat. Aportul genetic e un ‘dat’ al fiecăruia dintre noi dar ‘finisarea’ stă foarte mult în alegerea noastră. Suntem ceea ce mâncăm, ceea ce gândim, ceea ce iubim. Iar astea nu sunt doar nişte vorbe, să ‘dea bine’ în interviu. Grijă pentru minte şi suflet da substanţă atitudinii iar atitudinea e motorul frumuseţii"

stanga
dreapta
7 tania budi si delia jpg jpeg
1 tania budi seama cu delia 3 jpg jpeg
8 tania budi seama cu delia 2 jpg jpeg
3 tania budi seama cu delia 1 jpg jpeg
4 tania budi 52 de ani 4 jpg jpeg
5 tania budi 52 de ani 3 jpg jpeg
6 tania budi 52 de ani 2 jpg jpeg

Într-un interviu, vedeta a vrut neapărat să clarifice un aspect: "Nu am nicio operaţie estetică. Zero. Asta nu înseamnă că nu am grijă de mine însă departe de a face o obsesie din asta."

Iată că acum, în ultima perioadă, vedeta seamănă izbitor cu Delia. Nu, nu este o afirmaţie la întâmplare, avem şi dovezile. Tania Budi are părul blond, ochi albaştri, are pielea întinsă, la fel şi Delia. În galeria foto puteţi vedea o comparaţie foto între cele două, Tania Budi la 52 de ani şi Delia la 38. 

4 tania budi 52 de ani 4 jpg jpeg

Cum arată Tania Budi în costum de baie

Chiar dacă are o vârstă, vedeta arată în continuare incredibil de bine şi le face invidioase chiar şi pe cele mai tinere fane ale ei. Tania Budi este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar la 52 de ani se poate lăuda cu un corp de invidiat. Iată cum arată în costum de baie!

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg