Tara Reid, o viaţă de coşmar: relaţii pasagere, anorexie şi operaţii estetice eşuate. Actriţa s-a trezit cu sânii asimetrici. Acum e de nerecunoscut

10 aprilie, 2020
14 tara15 jpg jpeg

Pentru mulţi dintre noi, Tara Reid rămâne adolescenta atractivă din serialul de film de comedie „American Pie”. Cu toate acestea, ea şi-a câştigat faima mai mult prin prisma scandalurilor bifate.

Tara şi-a început cariera la şase ani, iar în adolescenţă apărea deja în peste 100 de reclame, pentru că frumuseţea ei nu putea trece neobservată.

Petrecerile de noapte au început însă să o acapareze, ca şi relaţiile pasagere. În martie 2000 l-a  cunoscut pe Carson Daly, cu care s-a logodit după şapte luni. Cu toate acestea, dragostea nu a durat, aşa că logodna s-a încheiat în vara anului 2001.

Apoi, nu a mai vrut să se ataşeze emoţional de nimeni, dar, în 2010, a fost cerută în căsătorie de Michael Axtmann, un antreprenor înstărit. Din motive necunoscute, povestea a eşuat şi nimeni nu a aflat ce a dus la despărţirea dintre Michael şi Tara.

8 tara9 jpg jpeg

Cu toate acestea, şi-a refăcut rapid viaţa.. În toamna anului 2010 s-a îndrăgostit de omul de afaceri danez Michael Lillelund. În august 2011, purtătorul de cuvânt al Tarei anunţa că actriţa s-a căsătorit cu Lillelund. Michael a dezminţit public mariajul cu faimoasă blondă, asta după ce a ţinut să precizeze că sunt despărţiţi de luni bune şi că vestea nu are nicio legătură cu adevărul.

Tara a anunţat în acelaşi an că s-a măritat cu finanţatorul bulgar Zachary Kehayov, dar la o lună după a mărturisit că mariajul lor nu este legal. În 2013 şi 2014 are o relaţie cu muzicianul israelian Erez Eisen din trupa „Infected Mushroom”, dar iubirea se destramă brusc.

1 tara1 jpg jpeg

Pe lângă relaţiile tumultuoase, Tara este cunoscută şi pentru operaţiile estetice eşuate. Mai exact, în 2006, blonda a mărturisit că a trecut prin două intervenţii la piept, asta după ce un chirurg a distrus-o şi i-a făcut doi sâni diferiţi, asimetrici.

De asemenea, a bifat şi o liposucţie, deoarece îşi dorea un abdomen cu pătrăţele, dar fără a urma o dietă sau exerciţii fizice istovitoare. Asta a înrăutăţit însă situaţia şi i-a deformat corpul.

Când a început  să se lupte cu anorexia şi să fie criticată pentru felul în care arată, blonda a început să apară tot mai rar în public.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}