"Tarantino e prietenul agresorilor de la Hollywood"

8 februarie, 2018
Quentin Tarantino jpeg

Asta spun mai multe VIP-uri de la Hollywood, inclusiv Uma Thurman, despre care credeam că are o relaţie cu totul specială cu regizorul!

Quentin Tarantino

De ce s-au întors împotriva lui Tarantino, văzut până de curând un geniu regizoral? La început, a fost un interviu acordat de el în care l-a apărat pe Roman Polanski, colegul lui de breaslă acuzat că a violat în 1977 o fetiţă în vârstă de 13 ani. "Acolo n-a fost vorba despre viol!", a decretat Tarantino. O afirmaţie cu care şi-a ridicat lumea-n cap.

"Da, înţelegem. Tarantino a ignorat-o şi pe Daryl Hannah, când s-a plâns că este hărţuită de Harvey Weinstein. Şi acum, el va face un film despre Polanski, a căruit soţie, Sharon Tate, a fost ucisă de clanul lui Charles Manson în 1969. Cine finanţează aşa ceva?", a postat pe Twitter producătorul Judd Apatow - sugerând, astfel, în primul rând că Tarantino a acoperit abuzurile sexuale ale mogulului Harvey Weinstein. Lucru cumva evident, fiindcă cei doi au fost prieteni foarte buni vreme de 25 de ani, compania lui Weinstein producând toate filmele lui Tarantino: de la “Pulp Fiction” la “Django Unchained”, pelicula cu cele mai mari încasări pentru Weinstein Company. Iar Quentin a şi declarat că are inima frântă din cauza scandalului stârnit împotriva lui Harvey Weinstein.

Prin postarea lui, Judd Apatow mai spune că Tarantino a ales să facă un film despre cum a fost ucisă Sharon Tate tocmai pentru a-l victimiza pe Polanski şi a-i curăţa astfel imaginea. Alături de el sunt alte voci, care susţin că acest film trebuie boicotat - deşi Tarantino are parte şi de multă susţinere. Pelicula lui are un buget de 100 de milioane de dolari, Sony fiind sponsor. Iar Leonardo DiCaprio şi Margot Robbie sunt foarte interesaţi să joace în film.

image

Nu în ultimul rând, chiar şi cea despre care s-a spus că este muza lui, Uma Thurman, femeia de care el ar fi fost îndrăgostit - s-a întors împotriva lui. Chiar acum 5 zile Uma a spus că Tarantino se face vinovat de "neglijenţă vecină cu crima" pe platoul de filmare al peliculei Kill Bill: Volume 2, unde a forţat-o să facă o acrobaţie cu maşina care i-a pus viaţa în pericol. "Bagă viteză sau te fac eu să apeşi pe acceleraţie cum îţi zic", ar fi urlat el la ea, iar Uma a făcut accident, ajungând să fie spitalizată cu mai multe răni. "Este unul dintre cele mai mari regrete din viaţa mea ceea ce am făcut atunci", s-a apărat Tarantino. Cu aceeaşi ocazie, Uma a povestit cum bunul prieten al lui Tarantino, Harvey Weinstein, a înghesuit-o în anii 90 într-o cameră de hotel din Paris, pentru a face sex cu ea. Uma susţine că ulterior s-a întâlnit cu el şi l-a avertizat: "Dacă-mi faci mie ceea ce le-ai făcut şi altora, îţi vei pierde cariera, reputaţia, familia. Ţi-o promit!". Interesant cum exact textul cu care el le ameninţa pe altele Uma a avut curajul să-l folosească împotriva lui...

Foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg