Tarif pentru selfie-uri şi autografe VIP. Cât câştigă vedetele pentru o apariţie publică?

9 martie, 2017
Kim, robert jpeg

O îmbrăţişare, un pupic de la idol valorează enorm pentru un fan adevărat! Pe asta se bazează şi agenţii vedetelor care organizează întâlniri între admiratori şi celebrităţi şi percep nişte tarife uimitoare pentru fiecare selfie sau autograf.

Robert Downey Jr.

image

Apariţie publică - 1,5 milioane dolari

Prezenţa lui Iron Man la un eveniment este privită cu ochi buni de toţi cei prezenţi. Tocmai de aceea cota de piaţă a actorului care a interpretat rolul supereroului a atins un nivel de greu de imaginat. Fanii sunt în stare să aştepte ore în şir până la întâlnirea cu Robert Downey Jr., iar organizatorii unor astfel de întruniri sunt dispuşi să scoată din cont sume enorme, care depăşesc chiar milionul de dolari, pentru a facilita prezenţa unui star de asemenea calibru într-o anumită locaţie.

Kim Kardashian

image

Selfie-uri: 700.000 $

Regina Selfie-urilor percepe nişte tarife uriaşe pentru o singură fotografie cu ea la un anumit eveniment. Astfel, vedeta de reality show, cu sute de milioane de admiratori în întreaga lume, a fost plătită, în 2016, cu aproape un million de dolari pentru a-şi face câteva poze cu alte staruri ale Instagram-ului la o petrecere organizată la Revolve Hamptons House. Şi să nu vă imaginaţi că “munca” pe care a depus-o starleta a fost epuizantă sau a durat o zi întreagă. Kim a apărut, s-a pozat din toate unghiurile favorabile, iar, după fix o oră, şi-a încasat cecul şi a plecat. Cineva trebuia s-o facă şi p-asta, nu?

Sylvester Stallone 

image

Autograf: 395 $ Fotografie: 445 $ 

Dacă te-ai întâlnit cu Stallone la New York, în timpul desfăşurării Comic-Con, în 2013, şi dacă ţi-ai dorit un autograf de la legendarul actor, ştii prea bine că exista o taxă percepută pentru fiecare semnătură de-a superstarului. Costul unui autograf a fost atunci 1.000 de dolari. Da, simţitor mai mult decât percepe individul în mod normal, aşa e, dar era şi o ocazie specială, nu? Sau poate că umflarea preţului a avut alt scop – descurajarea cererii pentru autografe, de fapt a agasării starului hollywoodian. Am priceput aluzia, mersi!

Lindsay Lohan

image

Apariţii publice: între 5.000 $ şi 15.000 $

Mare lucru, îţi faci apariţia într-un club, le spui tuturor petrecăreţilor de acolo “Bun venit!” şi “Distracţie plăcută!”, savurezi un cocktail cu umbreluţă şi gata, îţi şi rotunjeşti frumuşel veniturile. Lohan se numără printre vedetele care acceptă cu zâmbetul pe buze asemenea practică, chit că presupune deplasarea sa în Londra sau Paris pentru asemenea lucru.

Chris Hemsworth

image

Înainte de-a vă imagina ce poate include un serviciu denumit mai mult în glumă “orice altceva”, vă spunem noi – înainte de-a vă opri bodyguardul personal al actorului – că, evident, anumite limite nu trebuie depăşite sub nicio formă. Săruturile pe gură sunt excluse, doar pupicii pe obraz pot fi permişi şi asta dacă are chef individul de aşa ceva. Îmbrăţişarea este, de asemenea, opţională. Şi tot la latitudinea lui este şi conversaţia mai detaliată decât “Hei, ce faci, mă bucur că ai venit!”. Nu sună rău totuşi…

Norman Reedus

image

Autograf: $100

Nu vă luaţi după aparenţe! O arăta el ca un artist în mizerie, dar acest artist valorează mai mult decât am fi înclinaţi să credem. Omul percepe tarif pentru autografe şi, ţineţi-vă bine, are pretenţia unei plăţi substanţiale atunci când este chemat la vreun eveniment la care este necesară prezenţa lui câteva ore. Şi este chemat. Şi, mai mult de-atât, i se şi oferă în jur de 200.000 de dolari pentru asemenea serviciu. Mi-e şi frică să aflu cât se mult i-o fi crescut cota de când se afişează la braţul actriţei Diane Kruger…Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg