Tată la 68 de ani. Soţia lui aşteaptă gemeni!

7 decembrie, 2015
ronnie wood sally gettyimages 487298942 jpg jpeg

Starul Rolling Stones urmează să devină tată din nou, la vârsta de 68 de ani. Mai mult de atât, am aflat că Ronnie Wood şi soţia sa, Sally Humphreys, vor fi părinţi de gemeni!

Ronnie Wood şi soţia sa, Sally Humphreys

Veştile îmbucurătoare au venit din partea unui reprezentant de-al artistului, care a anunţat că Ronnie va deveni tată pentru a cincea oară în iunie 2016. ”Sally şi Ronnie Wood sunt bucuroşi să vă anunţe că vor deveni părinţi de gemeni în luna iunie, anul viitor. (...) În mod evident, ei sunt de-a dreptul încântaţi de veştile nemaipomenite.”

Vestea a fost confirmată şi de un apropiat de-al muzicianului, care a declarat că sarcina este atent monitorizată şi Ronnie de-abia aşteaptă să devină din nou tată, chiar şi la această vârstă: „Ronnie este încântat. Au făcut o ecografie la 12 săptămâni, iar acum că au văzut că totul e în regulă au început să dea vestea şi altora. Abia aşteaptă să devină tată din nou şi nu-l deranjează deloc că se întâmpla la vârsta aceasta. El se simte în continuare foarte tânăr şi fit.”

Amintim că Ronnie, care e căsătorit cu Sally din 2014, mai are alţi patru copii. Jesse este primul copil al muzicianului şi are acum de 39 de ani. Acesta provine din mariajul lui Ronnie cu prima soţie, Krissy. Leah (36), Tyrone (30), şi Jamie (41) sunt copiii pe care Ronnie îi are cu cea de-a doua soţie, Jo Wood. De unde Jamie, este de fapt fiul lui Jo dintr-o altă căsnicie, dar pe care Ronnie l-a adoptat.

Sursa foto: Getty Images