Tatăl Angelinei, şocat de vestea divorţului. Reacţiile altor vedete

21 septembrie, 2016
jon voight rtxjlme jpg jpeg

După cum bănuiam, despărţirea Angelinei de Brad Pitt n-a fost o surpriză doar pentru noi, ci şi pentru colegii lor de breaslă. Jon Voigh, tatăl Angelinei Jolie, a fost şi el printre cei care nici nu bănuiau că mariajul fiicei sale o să ajungă în acest punct.

Tatăl Angelinei s-a arătat îngrijorat pentru fiica sa

Contactat pentru a comenta decizia fiicei sale, în timpul show-ului american ”Inside Edition”, actorul de 77 de ai a declarat că este ”foarte întristat” că s-a ajuns aici şi că ”ceva foarte serios s-a întâmplat pentru ca Angie să ia o asemenea decizie”.

Jon Voight: ”Sunt foarte îngrijorat pentru Angie şi pentru copii”

Bărbatul a mai declarat că nu ştie care este motivul din spatele acestui divorţ, căci fiica sa nici măcar nu l-a pus la curent cu decizia de a se separa de soţul ei. ”Nu ştiu ce s-a întâmpat. E chiar trist şi sunt foarte îngrijorat pentru Angie şi pentru copii. Sper că-i voi vedea curând”, a mai spus Jon Voight în timpul acestui interviu.

George Clooney: ”Îmi pare foarte rău pentru ei”

George a declarat că prietenul lui, Brad, nu l-a pus la curent cu despărţirea de Angi

Şi George, despre care ştim că e bun prieten cu Angi şi Brad, a fost şocat la auzul acestei veşti. ”Ce s-a întâmplat?”, a întrebat George atunci când paparazzi au vrut să-i afle părerea despre divorţul Jolie-Pitt. ”Nu ştiam asta. Îmi pare foarte rău, atunci. E o poveste foarte tristă şi nefericită pentru familie. Îmi pare foarte rău să aud asta. E prima oară când aud despre divorţul lor”, a declarat, sincer, George Clooney.

Chrissy Teigen: ”Cum voi mai putea merge la slujbă astăzi”

Vestea divorţului lor a ajuns şi pe reţelele de socializare, aşa că multe dintre personalităţile şi vedetele de la Hollywood şi-au exprimat regretul în mediul online. Chrissy, soţia lui John Legend, este una dintre aceste voci. ”Brad şi Angelina. Cum voi mai putea merge la slujbă astăzi”, a scris Chrissy vizavi de acest subiect.

Alyssa Milano: ”Sunt zdrobită”

Şi actriţa din „Charmed” s-a arătat întristat de vestea despărţirii. ”Brad şi Angelina? Sunt zdrobită”, este mesajul postat de actriţă pe contul ei de Twitter.

Boy George: ”Nu e treaba noastră”

Şi el şi-a exprimat părerea vizavi de divorţul celor două staruri hollywoodiene

O altă părere vehementă din online a fost cea a lui Boy George. Acesta a scris că cei doi ar trebui să se bucure de ceva intimitate în aceste momente. ”Este trist, într-adevăr, ce se întâmplă cu Brad şi cu Angelina, dar nu este treaba noastră”, a postat acesta pe Twitter.

foto: arhivă ok!, heptaRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg