Tatăl lui Amber Heard: „Voi avea nepoţi, însă asta se va întâmpla după nunta lor“

4 iunie, 2014

Johnny Depp şi logodnica lui, Amber Heard, se vor căsători în toamna acestui an. Iar această informaţie nu vine de la oricine, ci chiar de la tatăl actriţei americane."Vor avea şi copii, însă după nuntă. Aşa este corect să procedeze

Johnny Depp şi logodnica lui, Amber Heard, se vor căsători în toamna acestui an. Iar această informaţie nu vine de la oricine, ci chiar de la tatăl actriţei americane.

"Vor avea şi copii, însă după nuntă. Aşa este corect să procedeze, iar ea şi Johnny sunt genul de oameni cărora le place să facă lucrurile aşa cum trebuie. Voi avea nepoţi, însă acest lucru se va întâmpla după nunta lor", a precizat David Heard, tatăl actriţei, care a infirmat astfel o serie de zvonuri recente potrivit cărora fiica lui ar fi însărcinată.

Johnny Depp, în vârstă de 50 de ani, şi Amber Heard, în vârstă de 28 de ani, s-au logodit de Crăciun şi intenţionează să se căsătorească în toamna acestui an, a precizat David Heard, citat de publicaţia Grazia.

„Amândoi sunt foarte ocupaţi acum, amândoi filmează pentru nişte lungmetraje. Nu au stabilit încă data nunţii, dar ea va avea loc în curând. Probabil în toamna acestui an“, a spus el.Recente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg