Tatăl lui Elon Musk a făcut un copil cu fiica vitregă!

26 martie, 2018
8 elon musk jpg jpeg

Pe cât de fascinantă este viaţa profesională a lui Elon Musk, pe atât de controversată este viaţa privată a tatălui său. Dacă despre mama sa ştim că este o femeie puternică, antreprenoare, care  a apărut şi-n reclame, despre tatăl său nu ştiam prea multe. Până acum! Recent, s-a descoperit că a făcut un copil cu fiica sa vitregă!

Errol Musk, tatăl celebrului Elon Musk

Elon Musk se află în mijlocul unui scandal monstruos! Şi n-are nicio parte de vină! Tatăl său, Errol Musk, în vârstă de 72 de ani, a fost acuzat că a adus ruşine familiei după ce a făcut un copil cu Jana Bezuidenhout, fiica fostei sale soţii, Heide, cu care, de asemenea are doi copii. Aţi înţeles cât de întortocheate sunt lucrurile în familia Musk?

Jana avea 4 ani când Errol s-a căsătorit cu mama ei, Heide

Bătrânul Musk are un copil de zece luni cu o tânăra de 30 de ani pe care a crescut-o ca pe fiica sa, fiind copilul dintr-o altă relaţie a soţiei sale şi, totodată, a femeii care i-a dăruit doi copii. Practic, Jana are doi fraţi cu Errol Musk, dar şi un copil! Şocant, nu?

Jana şi fiul lor, Elliot Rush Musk

Vorbind despre faptele sale, Errol spune că a fost mâna lui Dumnezeu. ”Eram singuri, pierduţi. Un lucru a condus la altul – îl poţi numi planul lui Dumnezeu. (...) Jana este o fată încântătoare şi o mamă minunată. Mi-a spus că i-am schimbat viaţa. (...) S-a întâmplat într-o seară când prietenul Janei a dat-o afară din casă şi ea a dormit la mine. Trebuie să-nţelegeţi că sunt singur de peste 20 de ani şi sunt doar un om supus greşelii. (...) Nu pot să numesc asta o greşeală, căci niciun copil nu vrea să audă că a fost o greşeală. ”, a declarat Errol despre ce s-a întâmplat.

Jana, Heide (fosta soţie), Asha (fiica lui Errol) şi Elliot (fiul lui Errol cu Jana)

Mai mult de atât, Errol a recunoscut că trăieşte acum această femeie şi cu fiul lor, în Langebaan. Totuşi, bărbatul susţine că nu este într-o relaţie amoroasă cu Jana, în prezent.

Elon Musk şi mama sa, Maye, prima soţie a lui Errol Musk.

Din câte se pare, această poveste îngrozitoare a creat animozităţi între Elon Musk şi tatăl său. Elon refuză să mai vorbească cu Errol de mai bine de un an. Vorbind într-un interviu recent, Elon l-a descris pe acesta ca fiind ”o fiinţă umană teribilă”. Mda, îl poate blama cineva?

La rândul său, Heidi, fosta soţie a lui Errol, dar şi mama a doi copii de-ai lui, a declarat că fostul ei soţ este ”un om rău”, care a ”adus ruşinea” asupra familiei lor. ”A cauzat o durere imensă copiilor lui şi mie, şi a adus ruşinea asupra familiei. Suntem furioşi că şi-a putut lăsa însărcinată propria fiică vitregă.”, a zis Heidi. Errol şi cea de-a doua lui soţie, Heidi, au două fete: Alexandra Ali Musk şi Asha Rose Musk. Cu prima soţie, Maye Haldeman, Errol are trei copii: Elon Musk, Kimbal Musk şi Tosca Musk.Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg