Tatăl lui Elon Musk, în vârstă de 76 de ani, confirmă cel de-al doilea copil cu fiica sa vitregă

15 iulie, 2022
musk1 jpg

Tatăl lui Elon Musk, Errol, a dezvăluit în cele din urmă că are un al doilea copil cu fiica sa vitregă, Jana Bezuidenhout.

 Musk, în vârstă de 76 de ani, și Jana, în vârstă de 35 de ani, în au devenit din nou părinți în 2019. Cu toate astea, tatăl miliardarului a confirmat știrea abia zilele trecute. „Singurul lucru pentru care suntem pe Pământ este să ne reproducem”.

Cei doi mai au un băiețel de 5 ani, Elliot Rush, născut în 2017.

Errol împărtășește în mod clar dorința fiului său de a procrea, recunoașterea venind la doar o săptămână după ce s-a aflat că Elon are gemeni cu directorul companiei sale de inteligență artificială, Neuralink, cu săptămâni înainte de a veni pe lume cel de- al doilea copil cu fosta sa iubită Grimes.

Errol a recunoscut că sarcina Janei a fost „neplanificată” și a spus publicației că nu mai locuiesc împreună, invocând diferența de vârstă de 41 de ani.

„Nu este practic. Are 35 de ani”, a declarat Errol. „În cele din urmă, dacă mai sunt prin preajmă, s-ar putea să se întoarcă la mine”.

„Dacă un bărbat se căsătorește cu o femeie mai tânără, chiar dacă se simte bine la început  și pentru o vreme totul este frumos, diferența de vârstă își va spune cuvântul”, spune el.

Arborele genealogic al famiei Musk este unul complicat - și se mărește tot mai mult pe zi ce trece. Errol are șapte copii, în timp ce Elon are 10 urmași.

Errol, un inginer bogat din Africa de Sud,  s-a căsătorit cu modelul  Maye Haldeman Musk în 1970, cu care a avut trei copii: Elon, Kimbal și Tosca. Cuplul s-a despărțit în 1979, înainte ca Errol să se căsătorească cu Heide Bezuidenhout, o tânără văduvă care avea deja doi copii, printre care și Jana.

Errol și Heide au împreună doi copii biologici, dar el a ajutat-o ​​și la creșterea lui Jana, care avea doar 4 ani când i-a devenit tată vitreg. Errol și Heide au divorțat în cele din urmă după o căsnicie de 18 ani.

jane3 jpg

Familia Musk a fost uimită când Jana a rămas însărcinată cu copilul lui Errol în 2017. A dus la o ceartă amară între Errol și Elon, CEO-ul Tesla fiind furios că tatăl său i-a lăsat însărcinată sora vitregă.

Ceilalți copii ai lui Errol au fost, de asemenea, „șocați” și incomodați de sarcina surpriză. „Totuși, nu le place”, a recunoscut Errol în noul său interviu pentru The Sun. „Încă se simt un pic înfricoșați din cauza asta, pentru că ea este sora lor. Sora lor vitregă”.

Elon nu a comentat public ultima faptă a tatălui său. Cei doi fiind încă înstrăinați, Elon descriindu-și tatăl drept o „ființă umană groaznică” într-un interviu pentru Rolling Stones  .

Fiul lui Errol și Jana, născut în 2017, se numește Elliot Rush și este poreclit „Rushi”. Errol nu a dezvăluit numele fiicei lor, care s-a născut în 2019.

„Au petrecut câteva zile aici în urmă cu aproximativ șase luni”, a declarat el sincer. „Mi-e dor de ei de îndată ce pleacă”.

Errol a recunoscut că nu i-a cerut Janei un test de paternitate pentru a se asigura că este tatăl copilului lor, care a venit pe lume în urmă cu trei ani.  „Nu i-am verificat ADN-ul. Dar arată exact ca celelalte fiice ale mele... Deci este destul de evident, știi.”

Cu toate acestea, bogatul om de afaceri a declarat că mai sunt și alte femei care susțin că au copii cu el.

„Există aproximativ șase femei care susțin că au născut copilul meu.Evident că sunt niște oportuniste”, a spus el. „Dar a existat o perioadă în Johannesburg, în anii '80,  în care ieșeam cu o altă femeie în fiecare seară. Am avut o mulțime de întâlniri, așa că nu este greu de imaginat că cineva se poate întoarce să spună: „Acesta este copilul tău”. Este posibil".

Între timp, Musk nu exclude posibilitatea de a avea mai mulți urmași pe viitor: „Dacă aș putea avea un alt copil, aș face-o. Nu văd niciun motiv să nu o fac”.



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg