Tatăl lui Lindsay Lohan, arestat pentru violenţă domestică

26 octombrie, 2011

Michael Lohan a fost arestat în noaptea de luni spre marţi, în urma unui apel la 911 al iubitei sale, care susţine că acesta a bătut-o pentru că a refuzat să facă sex cu el.

Michael Lohan a fost arestat în noaptea de luni spre marţi, în urma unui apel la 911 al iubitei sale, care susţine că acesta a bătut-o pentru că a refuzat să facă sex cu el.

Circul pe care domnul Lohan a reuşit încă o dată să-l facă explică măcar pe jumătate de ce fiica Lindsay Lohan are o viaţă aşa de dezorganizată. TMZ susţine, mai exact, că Michael s-a înfuriat la culme atunci când iubita lui nu a vrut să-i ofere sex oral şi a ameninţat-o că o aruncă de la balcon (cei doi locuiesc în Tampa, Florida, într-o clădire rezidentială, la etajul 4). Lohan a fost dus în cătuşe la închisoarea Hillsborough. Poliţia nu a dezvăluit oficial identitatea iubitei lui Michael Lohan, dar surse sub anonimat spun că ar fi vorba despre Kate Majors, cu care acesta are de ceva vreme o relaţie foarte agitată. Kate l-a acuzat de violenţă domestică de mai multe ori anul acesta pe tatăl lui LiLo, care, oricum, e obişnuit să aibă probleme cu legea şi să ajungă după gratii.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg