Tatăl lui Răzvan Ciobanu, primele declaraţii despre moartea designerului! A dezvăluit unde se ducea acesta

30 aprilie, 2019
1 razvan ciobanu a murit accident auto jpg jpeg

Din păcate, săptămâna a început cu o veste tristă: luni dimineaţă, în a doua zi de Paşte, designerul şi criticul de modă Răzvan Ciobanu a suferit un accident rutier şi a fost găsit mort în Săcele.

Potrivit primelor informaţii apărute în presă, Răzvan Ciobanu fusese la mare, unde participase la Sunwaves, după care a luat maşina unei cunoştinţe şi ar fi plecat spre Bucureşti, dar a greşit drumul, a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe un câmp, lovind mai mulţi copaci, acolo unde a fost găsit mort, în afara autovehiculului avariat.

În ciuda acestor informaţii, tatăl lui Răzvan Ciobanu a dezvăluit că designerul nu se îndrepta către Bucureşti, ci mergea la Vâlcea, pentru a-şi vizita familia. Cu toate acestea, cei de la Pro TV anunţă că drumul pe care şi-a găsit sfârşitul celebrul designer nu era cel care ducea nici către Vâlcea, dar nici către Bucureşti.

„Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust“, au spus oamenii legii.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp