Tatăl Ramonei Bădescu a murit infectat cu coronavirus. Primele declaraţii ale vedetei

18 noiembrie, 2020
5 tatal ramonei badescu a murit 3 1 jpg jpeg

Ramona Bădescu este în doliu! Tatăl vedetei s-a stins din viaţă pe patul de spital, după ce a fost infectat cu coronavirus. 

Cristel Bădescu a murit la vârsta de 89 de ani. Bărbatul, care suferea de mai multe afecţiuni şi fusese internat în spital în urmă cu o săptămână, a fost diagnosticat şi cu coronavirus. Acesta s-a stins la Spitalul 2 Filantropia, din Craiova pe care chiar el l-a construit. 

3 tatal ramonei badescu a murit 3 2 jpg jpeg

Primele declaraţii ale Ramonei Bădescu după ce tatăl ei a murit

“Ieri dimineaţă s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu cât şi pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire şi devotament. M-a lăsat nu numai un tată minunat, ci şi un bunic care a fost prezent la naşterea nepotului lui, dar şi un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei. Tata a fost 25 de ani director la trustul de construcţii din Craiova. A construit chiar şi Spitalul nr. 1 din Craiova în care s-a stins, înconjurat de profesionalismul medicilor (n.r. a fost mutat între timp de la Spitalul 2 Filantropia, unde fusese internat iniţial, după ce a fost diagnostigat cu COVID-19).

Sufletul îmi urlă de durere, am încercat în viaţa mea să îi răsfăţ pe părinţii mei cu ce am putut, fiindu-le întotdeauna recunoscătoare de cum ne-au crescut, de sacrificiile făcute şi de iubirea primită în casă (chiar şi o palmă câteodată) dar asta m-a ajutat şi m-a format să înfrunt viaţa. Îmi pare rău că nu am putut să fiu alături de el în această ultimă călătorie… Din cauza condiţiilor impuse de acest virus ucigaş şi necruţător, pe care îl urăsc. Fratele meu drag va fi cel care va organiza totul, se va ocupa de înmormântare", a declarat Ramona Bădescu pentru Click!

Ce spunea Ramona Bădescu când a aflat că tatăl ei are coronavirus

Aflată în Italia, Ramona Bădescu a fost devastată când a auzit diagnosticul tatălui ei. În urmă cu câteva zile făcea declaraţii: „Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, Coronavirus, acum câteva zile. Vreau să aduc mulţumiri pe această cale, Spitalului 2 Filantropia din Craiova, secţia cardiologie, pentru atenţia cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au ştiut cine este, că este tatăl meu... Au dat dovadă de umanitate şi mare profesionalism”, a spus ea atunci pentru ciao.ro.

Cristel Bădescu a fost preluat de ambulanţă pentru că starea lui era din ce în ce mai gravă. Ulterior, medicii au descoperit că era infectat şi cu coronavirus. 

”Situaţia lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit şi sensibil. (...) Medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simţit îngrijorarea şi disperarea din voce, ştiind ce înseamnă să fii departe de părinţi, pentru că şi el şi-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche şi mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut şi se îmbunătăţeau. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufleteşte”, spunea Ramona Bădescu.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}