Tătici fără voie! Ce vedete au copii nelegitimi, peste noapte?

19 decembrie, 2014
high grant copil din flori jpeg

Jobul de părinte e unul pentru care alte celebrităţi masculine se pregătesc intens. Ei bine, aceşti tătici s-au adaptat din mers, căci le-a reuşit fără intenţie!

Jobul de părinte e unul pentru care alte celebrităţi masculine se pregătesc intens. Ei bine, aceşti tătici s-au adaptat din mers, căci le-a reuşit fără intenţie! Ce actori sunt părinţi de copii nelegitimi?

Hugh Grant

El conduce de departe detaşamentul - cu trei copii din flori. Şi nu ne dăm seama dacă a persistat în greşeală sau ăsta e unul dintre sporturile lui preferate. Apogeul cursei lui pentru paternitate a fost atins la începutul acestuui an, cand am aflat că a devenit tatăl unui băiat (botezat tot Hugh) în 2012, cu producătoarea TV sudeză Anna Elisabet Eberstein. Asta cu doar trei luni înainte de naşterea altui băieţel al actorului, Felix, cu iubita chinezoaică Tinglan Hong. Aceeaşi femeie cu care a conceput o fetiţă, Tabitha, în 2011.

image

Ce actori au devenit părinţi cu copii nelegitimi? Click pe următoarea!

Jude Law

Unii ar spune că Jude e mai breaz decât Hugh. Dar cu toate că aşteaptă anul viitor cel de-al cincilea copil, trei dintre ei au fost produşi în cadru legal, în timpul căsniciei sale cu Sadie Frost. Pe lângă aceştia, Jude are o fiică de cinci ani, cu modelul american Samantha Burke. Cireaşa de pe tort: anul acesta în luna octombrie, am aflat că starul de 41 de ani a comis-o din nou. De data aceasta cu o cântăreaţă în curs de a se remarca (iată cum), pe numele său Catherine Harding (foto dreapta), în vârstă de 23 de ani. Bruneta e însărcinată în luna a şasea în urma aventurii sale cu Law, înfiripată la nişte filmări din Cehia, în vara asta toridă. Descurcate sunt căile lui Jude!

(Foto Catherine Harding)

image

Colin Farell

Irlandezul este părintele a doi copii şi nu are o viaţă prea uşoară. Căci cel dintâi fiu al lui, James Padraig Farrell, născut în 2003, ca rod al aventurii lui cu manechinu american Kim Bordenave, suferă de sindromul Angelman. Este vorba de o boală genetică rară, care provoacă retard mintal. O misiune grea pentru cuceritorul star. Însă Colin este foarte apropiat de James, ca şi de Henry, cel de-al doilea băiat al lui, pe care i l-a dăruit în octombrie 2009 Alicja Bochleda- Curus. Cei doi au fost logodiţi, dar relaţia lor s-a încheiat între timp.

Şi alte vedete sunt tătici de copii nelegitimi!

Mick Jagger

Rockerul era căsătorit cu cea de-a doua soţie, Jerry Hall, atunci când a venit pe lume fiul său, Lucas, în mai 1999, cu superbul model Luciana Gimenez. Un urmaş căruia Sir Jagger i-a dăruit greul său nume de familie.

El şi-a recunoscut greşeala în autobiografia publicată în 2012. A dezvăluit astfel că a devenit prima dată tătic înainte de a fi celebru şi că, după ce a încheiat acea legătură, o bună vreme a abandonat-o pe fiica lui, Sarah.

Cine nu-şi aminteşte cum a călcat strâmb fostul guvernator al Californiei? El a devenit tatăl unui băiat în mai 2011, cu menajera familiei lui, în timp ce era căsătorit cu Maria Shriver.Recente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg