Tăticul model Ben Affleck. Actorul este deosebit de atent şi grijuliu cu copiii săi. Le-a dedicat un weekend întreg

2 iunie, 2021
1 profimedia 0613393825 jpg jpeg

Ben Affleck s-a împăcat cu fosta iubită Jennifer Lopez, însă îşi face timp pentru copiii săi şi se poartă minunat cu ei.

După ce a stat câteva zile bune nedezlipit de cântăreaţă, la vila din Miami, Ben a zburat la Los Angeles pentru a se reuni cu copiii săi, Seraphina şi Samuel.

Actorul a fost căsătorit cu simpatica Jennifer Garner şi au împreună trei copii minunaţi. Garner a profitat şi ea de faptul că Ben a stat cu copiii şi şi-a scos mama în oraş şi a răsfăţat-o cu un prânz şi o programare la manichiură.

Remarcăm delicateţea lui Ben Affleck atunci când se află lângă copii. Cu fiica sa a fost un gentleman desăvârşit, ocrotind-o mereu şi ajutând-o cu bicicleta. Pe fiul său l-a luat de la înot.

Duminică, şi-a scos ambii copii la prânz în oraş. Violet, fiica de 15 ani pe care o are tot cu Jennifer Garner, a lipsit de la această reuniune de familie.

Ben şi copiii au purtat mască tot timpul în exterior. Starul din ”Argo” s-a îmbrăcat în stilul său casual relaxat, cu un pulover gri şi jeanşi. Cu o zi înainte, a optat pentru jeanşi şi tricou.

În ultima vreme, Ben a petrecut mult timp cu cei trei copii ai săi. Joi, actorul a fost fotografiat în timp ce l-a vizitat pe Samuel la casa lui Garner din Brentwood, Calif.

În tot acest timp, J Lo a pus paie pe foc, ieşind la masă cu fostul său soţ, Marc Anthony. E bine că se înţeleg amândoi atât de bine cu foştii.

Cântăreaţa a divorţat de Anthony în 2014. Are cu el doi gemeni în vârstă de 13 ani, Max şi Emme. Cei doi au petrecut aproximativ două ore pe terasa hotelului W din South Beach, potrivit martorilor.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg