Tăticul Roberto Cavalli! În vârstă de 82 de ani, designerul are al șaselea copil

9 martie, 2023

Creatorul de modă italian Roberto Cavalli a devenit tată pentru a șasea oară, la vârsta de 82 de ani.

roberto cavalli (3) jpg

Celebrul designer de modă de lux are o avere de 500 de milioane de dolari și are deja cinci copii din două căsătorii anterioare. Acum, iubita suedeză Sandra Nilsson i-a dăruit lui Roberto Cavalli cel de-al șaselea copil, un băiețel.

„Sandra se descurcă bine. Copilul, care s-a născut acum o săptămână chiar aici în Florența. Este frumos și a fost foarte emoționant să-l văd imediat după ce s-a născut. Numele lui este Giorgio, ca și bunicul său, tatăl meu… pe care naziștii l-au împușcat în masacrul de la Cavriglia, când aveam patru ani”, a anunțat Roberto Cavalli, conform The Sun.

Sandra Nilsson și Roberto Cavalli sunt împreună din anul 2014.

Are cinci copii și o avere impresionantă

Roberto Cavalli mai are cinci copii din două mariaje anterioare. Roberto îi are pe Tommaso și Cristina din prima căsătorie cu Silvanella Giannoni, care a durat între anii 1964 – 1974. El mai are trei copii – Robert, Rachele și Daniele din cea de-a doua căsătorie cu fostul model Miss Europa Eva Maria Duranteer, scrie unica.ro.

Roberto Cavalli și pasiunea lui pentru o româncă

Este de notorietate faptul că designerii îmbracă actori sau cântăreţi pentru marile evenimentele televizate. De curând şi bloggerii au intrat pe lista scurtă a celebrităţilor. Deseori Roberto Cavalli a ales-o pe Janina Nectara să-i poarte creaţiile la Săptămâna Modei de la Milano, însă prima dată când a invitat-o în atelierul de creaţie, s-a întâmplat neprevăzutul. Designerul i-a spus că îşi poate alege orice rochie doreşte, iar Janina l-a ascultat. Numai că rochia aleasă de ea, era, de fapt, destinată unei actriţe de Hollywood, frumoasei Sharone Stone. Fără să îşi dea seama, Janina s-a îndreptat către zona în care se pregăteau rochiile pentru Oscaruri. Nu, nu vă închipuiţi că celebra actriţă a rămas dezbracată ca în Basic Instinct. Janina şi-a ales o altă ţinută la fel de spectaculoasă, pentru care a fost lăudată de Vogue Franţa şi Vogue Mexic.

Janina Nectara este prima româncă non-model care a apărut în publicaţii de profil, precum Vogue, L'officiel sau Vanity Fair.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg