Tavi Clonda a făcut al doilea test pentru coronavirus. A vrut să fie sigur după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel la "Te cunosc de undeva"

25 iunie, 2020
5 tavi clonda test coronavirus 1 jpg jpeg

Tavi Clonda a făcut două teste pentru a vedea dacă este sau nu infectat cu coronavirus. Cântăreţul a intrat în contact cu Marcel Pavel, dar şi cu Ozana Barabancea la filmările de la Antena 1, pentru show-ul "Te cunosc de undeva", acolo unde este concurent. 

Veşti bune din partea Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda. Artistul a făcut şi al doilea test de coronavirus, amândouă au ieşit negative. Prezentatoarea a făcut dezvăluirea: 

'În acest moment, totul este bine, Tavi este în afara oricărui pericol, şi-a făcut două teste, care au ieşit negativ, şi, în sfârşit, putem răsufla uşuraţi. Nu vă ascund însă că ne-a fost foarte greu. Am stat cu sufletul la gură timp de zece zile!!! Am luat la rând etapele…Foarte dificil totul, fiindcă şi-a pus amprenta partea psihologică. Am văzut şi noi, am citit în amănunt, la unii coronavirusul se manifesta într-un fel mai uşor, ca o simplă gripă, însă la alţii, se manifesta mult mai greu, cu intubare şi stat la pat. Numai în pielea unor astfel de oamenii să nu fii… şi să aştepţi un rezultat. E îngrozitor', a declarat Gabriela Cristea pentru WOWbiz.ro.

1 tavi clonda test coronavirus 4 jpg jpeg

Cei doi părinţi s-au gândit imediat la fiicele lor când au auzit că o parte din colegii lui Tavi Clonda de la Antena 1 sunt infectaţi cu coronavirus. Le-a fost frică pentru sănătatea micuţelor: 

'Mă gândeam, Doamne… dacă Tavi şi eu vom avea probleme, ce vom face cu fetele, ne vom interna toţi patru! Micuţele noastre sunt obişnuite să fie libere, să se joace în curte, în mediul lor, nici nu voiam să mă duc mai departe cu gândul! Bine că totul este în regulă şi putem sta liniştiţi. Bine, eu ştiu că soţul meu s-a protejat cât a putut la filmări şi contează lucrul acesta, însă, se putea întâmpla orice şi oricui, doar vedem şi noi cum este situaţia. Este foarte dificil pentru cei care au probleme, Tavi vorbeşte cu ei în fiecare zi şi îi spun ce greu le este în spital', a mai transmis Gabriela Cristea. 

FOTO: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg