Taylor Swift & Joe Alwyn: cea mai longevivă relaţie sentimentală a cântăreţei dă semne că poate fi oficiată cât mai curând. Sunt oare amorezii deja logodiţi?

22 noiembrie, 2020
1 taylor jpg jpeg

Taylor Swift & Joe Alwyn: cea mai longevivă relaţie sentimentală a cântăreţei dă semne că poate fi oficiată la Starea Civilă cât mai curând. Sunt oare amorezii deja logodiţi?

După aproape patru ani petrecuţi împreună, Taylor (30) şi Joe (29) sunt la fel de discreţi ca-n prima zi. „Formăm un cuplu de trei luni şi încă nu şi-a dat nimeni seama de asta. Îmi doresc ca situaţia să rămână la fel, pentru că nu vreau să se schimbe nimic“, scria Swift în jurnalul ei, în ianuarie 2017. „Sunt ca şi mutată în Londra şi mă ascund, încerc să protejez relaţia noastră de lumea cea rea“, a adăugat cea care ajunsese să se deghizeze la primele ei ieşiri în public cu Alwyn. Şi nici acum nu-i mult mai deschisă. Nu-şi etalează idila pe social media, evită să vorbească presei despre sentimentele pe care le are pentru iubit şi nu pomeneşte nimic despre viitorul lor împreună. Anul trecut, vedeta country-pop şi-a justificat refuzul de-a detalia despre Joe, în The Guardian: „Dacă accept să vorbesc despre noi, lumea o să creadă că idila noastră este subiect de conversaţie şi nu este.“ Iar el îi ţine isonul: „Nu vreau să primesc sfaturi despre cum să am o relaţie cu un superstar. Eu ştiu ce simt în legătură cu asta, nu trebuie să-mi spună nimeni.

În plus, mi-e clar ce vreau să împărtăşesc lumii şi ce nu.“ În niciun caz viaţa lui amoroasă! Pentru că Joe dă tonul secretomaniei în cuplul lor, iar ea nu-i face decât pe plac celui mai stabil şi mai serios partener pe care l-a avut vreodată. Iar printre secretele ţinute de perechea VIP pare să se fi strecurat şi-o logodnă sau măcar intenţia de-a ajunge împreună la altar... Taylor a fost dintotdeuna extrovertită. De fapt, ea face bani buni din relaţiile intime pe care le are, cele mai multe despărţiri amoroase de-ale blondinei regăsindu-se, cu lux de amănunte, în hiturile ei. Ţi-o şi imaginezi acum pe cântăreaţă cum taie pe bandă rulantă versuri explicite despre ei doi sau cum se muşcă de buză, în mijlocul vreunui interviu, atunci când dă prea mult din casă. Fosta iubită a lui Joe Jonas, Calvin Harris şi Tom Hiddleston, care se săruta nestingherită pe plajă cu partenerii ei şi flirta neobrăzat cu bărbaţii de care se amoreza chiar şi doar pentru o vară, trebuie să-şi ţină acum în frâu gesturile tandre în spaţiul public şi declaraţiile de dragoste de pe portativ.

Actorul britanic cu care este acum cuplată n-a fost niciodată subiectul vreunui scandal sentimental, a locuit cu părinţii lui până de curând şi de-abia şi-a deschis cont de Instagram. „E însurat cu munca lui“, conchide un apropiat despre tânărul care a jucat în filmul de Oscar The Favourite (2018) şi-a apărut pentru prima dată în faţa camerei interpretând rolul principal din Long Halftime Walk (2016). Dedicat carierei sale în plină ascensiune, actorul din Mary Queen of Scots (2018) nu vrea să-şi rişte viitorul la Hollywood devenind un simplu subiect de tabloid. Pentru că asta a fost soarta ex-ilor iubitei lui, despre care ştie acum o lume întreagă că ba au părăsit-o pe Swift într-o conversaţie telefonică de 27 de secunde (vezi insensibilul Joe Jonas), ba au fost total de neîncredere (ca mult mai experimentatul şi nepăsătorul Jake Gyllenhaal). „Relaţia lor e foarte diferită faţă de idilele pe care le-a avut Taylor în trecut“, pune o sursă punctul pe i în People. „Swift şi Alwyn preferă să ia cina acasă decât să iasă în oraş. Sunt amândoi foarte «domestici».“ Iar pandemia n-a făcut decât să le accentueze această trăsătură. Singura dovadă pe care o avem că amorezii sunt încă împreună şi că şi-au petrecut întreaga izolare sub acelaşi acoperiş sunt fotografiile subtile pe care le postează online.

Joe a făcut publică o imagine cu una dintre cele trei pisici ale lui Taylor, Benjamin Button, iar ea s-a lăsat pozată, de curând, lângă acelaşi cactus cu care se pozase el cu o zi înainte. C’mon, de parcă nimeni nu-şi închipuie că au fost împreună în acel loc! De ce să se mai ascundă acum, după ce americanca şi englezul au fost deja fotografiaţi împreună de mai multe ori?! Prima dată, la Met Gala 2016, când ea se despărţise, de doar câteva zile, de Calvin Harris şi dansa nedezlipită de Tom Hiddleston. Ce-i drept, Taylor şi Joe nu se ţineau de mână şi nici n-au ajuns acolo în acelaşi timp, dar versurile melodiei Dress i-au dat de gol că acela a fost evenimentul unde s-au întâlnit: „Amintire de când m-ai cunoscut/ Tunsoarea ta scurtă şi părul meu decolorat“.

El a păşit atunci pe covorul roşu ras în cap, iar ea era blondă platinat, mai ţineţi minte? Apoi, la numai o lună după ce Taylor se despărţise de Hiddleston, ea şi Joe au participat la un concert privat Kings of Leon, în New York. Nici acolo nu ştim sigur dacă au interacţionat mai mult, dar cert e că, în mai 2017, The Sun publica, pentru prima dată, un vast articol despre povestea lor de iubire. La acea vreme, blondina făcea naveta în Marea Britanie de luni întregi şi îşi instruise deja echipa de pază să facă în aşa fel, încât să o ferească, zi şi noapte, de curiozitatea paparazzilor. Şi, cu toate că umbla deghizată prin Londra, nu se putea abţine să nu strecoare în muzica ei câte o informaţie subtilă despre noul bărbat din viaţa ei. În piesa Gorgeous aminteşte despre cum e să te îndrăgosteşti de cineva când eşti încă implicat într-o altă relaţie (cam ca la Met Gala 2016, când ea oscila între Joe şi Tom Hiddleston), în timp ce Reputation şi Lover ascund fiecare mesaje discrete despre Alwyn. Iar, în decembrie 2018, Joe ne-a luat complet prin surprindere declarând că se simte flatat atunci când iubita lui scrie cântece despre el. Oare ştie semnificaţia cuvintelor „ceva împrumutat şi ceva albastru“? Pentru că despre asemenea elemente care-i poartă noroc unei mirese a scris iubita lui în Lover.

Că tot veni vorba despre nuntă, nu sunt deloc puţini cei care susţin că oficializarea relaţiei lor e iminentă. După ce şi-a surprins fanii cu albumul Folklore, scris şi compus în izolare, Taylor a apărut, la un moment dat, cu un inel ce părea de logodnă. „Cum?? #MissAmericana devine #MissBritish??“, scria online unul dintre fanii starului pop, care descifrează necontenit mesajele codate pe care Taylor le lasă adesea prin piesele sau conturile ei de social media. Documentarul difuzat de Netflix anul acesta, Taylor Swift: Miss Americana, confirmă sentimentele puternice care există între cei doi după aproape patru ani de iubire: „M-am îndrăgostit de cineva care are o viaţă foarte normală şi echilibrată şi am decis împreună să ne menţinem relaţia privată“, a dezvăluit ea. Şi, în contextul actual - în care mama cântăreţei se află pe patul de spital luptându-se cu o tumoră pe creier şi un cancer la sân - înţelegem, mai mult ca oricând, nevoia ei de intimitate. Mai ales că suntem convinşi că o cerere în căsătorie, o sarcină sau nişte pregătiri de nuntă n-au cum să treacă neobservate în muzica compusă de Miss Americana. Sau să-i spunem deja Miss British?Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg