Taylor Swift atacă: „Kim Kardashian doar repetă ce îi spune Kanye West“

17 iunie, 2016
kim k jpeg

Kim, pe cea mai recentă copertă glossy

După ce Kim Kardashian a apărut, iarăşi, goală pe coperta GQ şi, în interviul care a însoţit shootingul s-a referit şi la semi scandalul Kanye West-Taylor Swift, Taylor a reacţionat mai dur decât ne aşteptam de la ea.

Este vorba despre infamele versuri dintr-un cântec al lui Kanye, Famous, în care rapperul i se adresează cu apelativul bitch, iar Kim a declarat şi ea că soţul ei a informat-o pe Taylor că va cânta despre ea, iar blondina a fost de acord.

„A fost de acord să se folosească acele versuri. Ştia că va lansa cântecul cu acel text“, a declarat Kim despre partea „am făcut-o pe c**va aia faimoasă“ din cântecul lui Kanye.

Taylor, la Premiile Grammy

Echipa lui Taylor Swift nu şi-a lăsat aşteptată replica, răspunzând cu un comunicat de presă destul de acid.

„Taylor nu îi poartă pică lui Kim Kardashian, căci îşi dă seama că aceasta doar repetă ceea ce îi spune Kanye West. Cu toate acestea, asta nu schimbă faptul că mare parte din ceea ce spune Kim nu este corect. Taylor nu a negat niciodată că a vorbit la telefon cu Kanye. Însă în acea conversaţie, Kanye West a rugat-o să facă public cântecul şi pe contul ei de Twitter, lucru pe care Taylor l-a refuzat. Kanye West nu a informat-o niciodată pe Taylor că va folosi termenul c**vă cu referire la ea. Un cântec nu poate fi aprobat dacă nu a fost auzit. Taylor Swift nu a auzit niciodată cântecul lui Kanye West. Taylor a auzit acest cântec pentru prima dată odată cu toată lumea şi a fost umilită. Taylor nu înţelege de ce nici Kanye West şi acum nici Kim Kardashian nu o lasă în pace“, se arată în comunicatul dat publicităţii de purtătorul de cuvânt al lui Taylor.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg