"Taylor Swift face deja parte din familia Kennedy!"

6 septembrie, 2012
patrick kennedy jpeg

Cel puţin asta spune Patrick Kennedy, fiul lui Edward Kennedy, fratele mai mic al lui JFK. O voce avizată, aşadar... Să-i reuşească, prin urmare, atât de uşor planul lui Taylor

Cel puţin asta spune Patrick Kennedy, fiul lui Edward Kennedy, fratele mai mic al lui JFK. O voce avizată, aşadar... Să-i reuşească, prin urmare, atât de uşor planul lui Taylor de-a intra în faimoasa familie?

Presa tabloidă de peste Ocean vuieşte despre cât de mult îşi doreşte cântăreaţa să se căsătorească cu Conor, fiul lui Robert F. Kennedy, cu care are o relaţie şi pentru care, dincolo de atracţie, nutreşte o fascinaţie - datorită faptului că face parte din clanul Kennedy.

Ce spun cei din celebra dinastie despre asta? "Noi o iubim pe Taylor Swift. Ne este o prietenă dragă şi cu toţii ne bucurăm pentru Conor. Dacă vrea să intre în această familie, e deja parte din ea", a declarat Patrick Kennedy. Despre Taylor se spune că visează la o nuntă în primăvara următoare - dar, la fel de bine, apropiaţii clanului de politicieni spun că între cei doi e o pasiune într-atât de mare, încât nimeni nu s-ar mira dacă ar fugi amândoi undeva, pentru a se căsători în secret.

image

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg