Taylor Swift i-a cunoscut pe părinţii noului ei iubit

21 iunie, 2017
Taylor Swift Stepping Out In NYC jpeg

Prin luna mai am aflat că dispariţia artistei de pe scena publică are de-a face cu noua ei cucerire. Chipurile, aceasta s-a cuplat cu tinerelul actor Joe Alwyn, de care ar fi îndrăgostită lulea.

Taylor este încrezătoare în noua ei relaţie

Iar acum aflăm că relaţia lor evoluează în stilul caracteristic al lui Taylor. Nici bine nu şi-au început relaţia amoroasă că cei doi au făcut deja pasul cel mare. Cântăreaţa a cerut să-i întâlnească deja pe părinţii iubitului său, pentru a vedea cât de bine se potriveşte în familia lor.

Ei bine, asta s-a întâmplat! Potrivit unor surse, Taylor a luat primul avion spre Londra, de Ziua Tatălui, pentru a petrece timp de calitate cu iubitul său şi cu părinţii acestuia. ”A închiriat un apartament de lux, unde i-a invitat pe părinţii lui Joe. Mama lui Joe a vrut să-i gătească o friptură clasică pentru a-i arăta cum fac asta britanicii”, a povestit un apropiat de-al cântăreţei.

Aşadar, Taylor are o relaţie destul de bună cu părinţii noului ei iubit şi-ncearcă să ţină lucrurile cât mai departe de lumina reflectoarelor. ”Taylor iubeşte să fie în Londra şi-şi doreşte ca lucrurile să rămână cât mai normale posibil – momentan, totul decurge extraordinar”, a relatat respectivul apropiat.

Joe Alwyn

Luna trecută, s-a zvonit că relaţia dintre Taylor şi actorul Joe Alwyn evoluează atât de repede încât cei doi caută deja o reşedinţă în oraşul natal al lui Joe. Chipurile, Taylor şi Joe sunt împreună de opt luni.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg