Taylor Swift s-a inspirat de la Kate Middleton? Artista s-a îmbrăcat la fel ca Prințesa, în negru și alb

6 februarie, 2024

Toți fanii regali cred că Taylor Swift s-a inspirat pentru ținuta ei purtată la Premiile Grammy 2024 de la cea pe care a îmbrăcat-o Kate Middleton la Premiile BAFTA în 2023. 

Kate Middleton Taylor Swift jpg

Fanii regali sunt convinși că Taylor Swift i-a "adus un omagiu" prințesei Kate Middleton la gala Premiilor Grammy, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles.

Taylor Swift a apărut pe covorul roșu într-o rochie cu corset alb strălucitor de la Schiaparelli Couture. Ea a completat ținuta cu mănuși lungi negre, care au convins fanii de pe rețelele de socializare că a recreat look-ul monocrom al Prințesei Kate Middleton, purtat la Premiile BAFTA 2023.

Pe X, fostul Twitter, un fan a scris: "Cu siguranță un omagiu adus lui Catherine", în timp ce altul a notat: "Taylor Swift este pentru totdeauna #TeamCatherine". Totodată, ei au făcut și diferențe între Kate Middleton și Taylor Swift, care a primit duminică cel de-al 13 premiu Grammy al ei. 

"Imediat ce am văzut-o, m-am gândit la Prințesa de Wales". La Premiile Grammy 2024 au avut loc mai multe premiere, căci Taylor Swift, în vârstă de 34 de ani, a intrat în istorie, fiind prima persoană care a câștigat de patru ori premiul "albumul anului". După ce a ridicat premiul Grammy pentru cel mai bun album vocal pop, ea a spus "Bine, acesta este al 13-lea Grammy al meu. Care este numărul meu norocos, dacă v-am spus vreodată asta".

La fel ca Taylor Swift, și Prințesa Kate Middleton a întors capetele atunci când a optat pentru o rochie albă cu un singur umăr, cu flori, a unuia dintre designerii ei preferați, Alexander McQueen, la Premiile Academiei Britanice de Artă Cinematografică și de Televiziune (BAFTA) 2023 de la Londra. La această ținută, ea a purtat tot mânuși negre. 

Rochia lui Kate Middleton a fost una mai veche, căci ea a debutat cu articolul vestimentar în 2019. Pentru premiile BAFTA din 2023, ea a accesorizat ținuta cu cercei dramatici cu flori statement de la Zara și cu o poșetă neagră. Lângă ea l-a avut pe Prințul William, care a îmbrăcat un smoching negru, clasic.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg