Taylor Swift şi Harry Styles, iubire cu cântec

4 ianuarie, 2013

Ea scrie cântece despre despărţirile de iubiţii ei, iar el e un Romeo de 18 ani devenit celebru. Cât timp poate arde flacăra dintre ei?

Ne-au ţinut în suspans cu relaţia lor încă de când au fost văzuţi ţinându-se de mână în culisele „X Factor“, la jumătatea lunii noiembrie. Dar iată că, în apropierea Sărbătorilor, Taylor şi Harry au prins curaj şi au făcut publică relaţia lor. Tinerii porumbei şi-au dat întâlnire în Central Park la începutul lui decembrie, unde s-au ţinut de mână mai tot timpul. Iar Harry nici că-şi putea lua ochii de la ea! Şi se cam vede treaba că şi lui Taylor i s-au cam aprins călcâiele, de vreme ce l-a şi urmat la concertul One Direction, pentru a-i fi alături. Iar lucrurile se încing atât de repede, încât cei doi nici nu şi-au pierdut timpul la after-party şi au plecat direct în camera de hotel a lui Taylor, de unde nici c-au mai ieşit vreo două zile!

„Relaţia noastră e cât se poate de serioasă, nu am mai simţit aşa ceva niciodată!“, i-ar fi declarat Harry lui Taylor. Iar ea nici că se lasă mai prejos. Surse apropiate vorbesc despre o mişcare îndrăzneaţă pentru cuplu. „Amândoi au succes şi înţeleg presiunea faimei. Taylor chiar ar dori să se mute la Londra pentru a petrece mai mult timp împreună. Devine din ce în ce mai serios“. Dar oare cât de serios? Într-atât încât micul Romeo să o prezinte mamei sale? Da. Doar se spune că mama este cealaltă femeie din viaţa unui bărbat.

Dar nici n-au ajuns până acolo, că perechea a şi întrat în gura clevetitorilor. Taylor a fost cu greu acceptată în braţele lui Harry de către fanii lui. Ei au acuzat-o că vrea să îl facă gelos pe fostul iubit, Conor Kennedy, de care s-a despărţit în octombrie. Oare să îl joace atât de bine pe degete pe Harry? Greu de crezut, pentru că blondina tot cu el flirta şi înainte de-a fi cu Conor. Rămâne de văzut dacă Taylor va prinde iar inspiraţie muzicală. Nu de alta, dar o altă despărţire deja ar completa o compilaţie întreagă!Recente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg